Món Esport
Koeman, sobre la seva expulsió: “No ho entenc, no he insultat ningú”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha atès els mitjans en la que probablement ha estat la roda de premsa més complicada des que ocupa la banqueta del Camp Nou. El tècnic neerlandès ha vist com el seu equip perdia inexplicablement l’oportunitat de situar-se líder de la Lliga i deixava de dependre d’ell mateix per guanyar el títol. A més a més, ha acabat expulsat després del gol de l’empat del Granada. Les coses no li podrien haver anat pitjor.

Respecte al partit, Koeman ha atribuït la derrota a les errades individuals i a haver deixat massa espais al darrere. “És un cop dur, estem decebuts”, ha afirmat, “a partir de demà hem de seguir endavant i intentar guanyar els cinc últims partits per poder ser campions”. El pitjor és que, si el Madrid també guanya els seus cinc partits, el Barça regalarà el títol a l’etern rival.

Sobre la seva expulsió, que farà que Koeman no pugui ser a la banqueta ni a Mestalla ni al decisiu duel contra l’Atlètic al Camp Nou, el tècnic neerlandès no pot donar cap explicació: “No ho entenc, no he insultat ningú. Jo he parlat amb l’àrbitre, ell m’ha contestat faltant-me el respecte i jo li he respost, però no l’he insultat”. Anant més enllà, el tècnic blaugrana assegura que “si el quart àrbitre vol ser el protagonista de la nit està molt bé, però haurem de veure què posa a l’acta, perquè si escriu coses que no he dit haurem de fer alguna cosa”.



Més notícies
Sergio Busquets, durant un partit del Barça | FCB
Qui no es consola és perquè no vol
Notícia: Qui no es consola és perquè no vol
Comparteix
El Barça ha retallat nou punts a l'Atlètic de Madrid durant la segona volta
Messi, durant un partit del Barça | Europa Press
El Barça torna a viure un malson i deixa escapar mitja Lliga al Camp Nou (1-2)
Notícia: El Barça torna a viure un malson i deixa escapar mitja Lliga al Camp Nou (1-2)
Comparteix
El Granada assalta Barcelona i els blaugranes ja no depenen d'ells mateixos per aconseguir el títol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa