Món Esport
Koeman confirma la seva sentència, però s’ho pren amb humor
  • CA

Ric per no plorar“. Això és el que deu haver pensat Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, durant la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra l’Atlètic de Madrid. El tècnic serà acomiadat després d’aquest duel si no canvien molt les coses i s’ha mostrat molt conscient d’això en les seves respostes als periodistes. La seva frase més lapidària ha estat la següent: “Tinc ulls i orelles i sé que es filtren coses. Segurament són veritat”. Es refereix a les informacions que el situen fora del Barça la setmana vinent.

Tot i això, Koeman ha afrontat aquesta roda de premsa amb humor. Ha entrat per la porta amb un somriure i ha recordat el seu compatriota i precedent al seu càrrec ara fa uns vint anys, Louis van Gaal. “Recordo una frase de Van Gaal: bon dia amics de la premsa! Que bo!”, amb aquestes estranyes paraules ha encarat una compareixença molt dura, en la qual només ha respost preguntes sobre el seu futur i on s’ha donat a entendre que serà la penúltima vegada que serà davant dels periodistes com a entrenador del Barça.

Ha evitat donar el seu punt de vista sobre la seva relació amb el president Joan Laporta, però ha aprofitat l’ocasió per reivindicar la seva feina. Ha tornat a repetir, per enèsima vegada, que amb una altra plantilla les coses haurien anat d’una altra forma: “Ens falten molts jugadors, hem de preparar el partit amb el que hi ha. No crec que un altre entrenador pugui treure més profit d’aquesta plantilla”. Justament aquesta sensació de rendició, de és el que hi ha, és el que ha fet enfadar Laporta i el que ha precipitat la seva sortida.

Ha reconegut que no passa per un bon moment i que “podria estar millor”. S’ha queixat del tracte que ha rebut per part de l’entorn del club i dels mitjans de comunicació, però ha dit que és “normal”. De forma anecdòtica, Koeman ha repassat el millor moment i el pitjor moment des que és a la banqueta del Barça. El fet que hagi accedit a respondre aquesta pregunta també ha provocat que la roda de premsa sonés a comiat. “El millor moment va ser quan vaig signar el contracte i el pitjor, la marxa de Messi”, ha explicat.



Més notícies
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Pedri recau de la seva lesió després d’haver estat titular a Lisboa
Notícia: Pedri recau de la seva lesió després d’haver estat titular a Lisboa
Comparteix
Jordi Alba es recupera i entra a la convocatòria per viatjar a Madrid
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
Laporta ja ha decidit quan acomiadarà Koeman
Notícia: Laporta ja ha decidit quan acomiadarà Koeman
Comparteix
El partit contra l'Atlètic de Madrid serà l'últim del tècnic neerlandès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 02, 2021 | 09:57
    Ramon octubre 02, 2021 | 09:57
    Fins i tot jo estaria de bon humor, marxara forrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa