Món Esport
Pedri recau de la seva lesió després d’haver estat titular a Lisboa
  • CA

El futbolista canari Pedri González ha recaigut de la seva lesió al quàdriceps de la cuixa esquerra que el va tenir uns quinze dies de baixa a inicis d’aquest mes. El migcampista del Futbol Club Barcelona tot just s’havia recuperat aquesta setmana, en la qual el tècnic Ronald Koeman va decidir posar-lo de titular en el partit contra el Benfica a Lisboa, malgrat que acabava de rebre l’alta mèdica. El club no ha notificat quin serà el seu temps de baixa, però es tracta dels mateixos problemes físics de la darrera ocasió. Es preveu que tampoc no estigui disponible per a Luis Enrique a la selecció espanyola.

En canvi, el lateral català Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria per viatjar a Madrid i enfrontar-se contra l’Atlètic, en el que serà, amb moltíssima probabilitat, l’últim duel de Koeman a la banqueta del Barça. El tècnic neerlandès podrà utilitzar un futbolista que ha estat clau en el seu equip des que és entrenador blaugrana. Qui també segueix sense problemes físics, i això és una gran notícia per al barcelonisme, és el jove davanter guineà Ansu Fati, la gran esperança del futur del club. Després d’haver arrossegat una llarga lesió, el futbolista de la Masia ja encadena tres convocatòries consecutives.

Més enllà de Pedri, els qui continuen lesionats són els davanters Ousmane Dembélé, el Kun Agüero i Martin Braithwaite. Per cobrir aquestes baixes, Koeman ha tornat a convocar els futbolistes del filial que es troben en dinàmica del primer equip des de la pretemporada. Són els migcampistes Nico González i Gavi, el davanter Yusuf Demir i el porter Iñaki Peña.

La convocatòria de Koeman per viatjar a Madrid

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk De Jong, Jordi Alba, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Iñaki Peña, Nico i Gavi.



Més notícies
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
Laporta ja ha decidit quan acomiadarà Koeman
Notícia: Laporta ja ha decidit quan acomiadarà Koeman
Comparteix
El partit contra l'Atlètic de Madrid serà l'últim del tècnic neerlandès
Luis Suárez, davanter de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Luis Suárez esclata contra Koeman i Bartomeu
Notícia: Luis Suárez esclata contra Koeman i Bartomeu
Comparteix
"Em va tractar com si fos un nen de quinze anys", explica sobre el tècnic neerlandès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa