Món Esport
Koeman col·lecciona rècords negatius
  • CA

Després de la derrota del Futbol Club Barcelona davant el Reial Madrid al clàssic d’anada de la Lliga, el tècnic neerlandès Ronald Koeman ha tornat a quedar assenyalat per les grans dificultats que té el seu equip per ser solvent. Tant és així que a la sortida del Camp Nou l’entrenador blaugrana va patir una vergonyosa i totalment injustificable allau humana de seguidors del Barça que van posar en perill la integritat física de l’heroi de Wembley. Ara bé, més enllà d’aquests fets, sí que cal destacar que les dades de Koeman a la banqueta culer comencen a ser molt preocupants.

De fet, ha estat capaç d’igualar un rècord que no es veia des de la temporada 1935-1936. Koeman, de la mateixa manera que va fer Patrick O’Connell en aquella ocasió, ha perdut tres clàssics consecutius, cosa que el converteix en un dels pitjors entrenadors de la història del Barça pel que fa a enfrontaments contra el Reial Madrid. Cal recordar que la temporada passada els blaugranes van caure derrotats en les dues ocasions en què van jugar contra els blancs, als dos clàssics de Lliga.

D’altra banda, Koeman també s’està convertint en un dels pitjors entrenadors de la història del club pel que fa als partits contra equips grans. Des que va arribar a la banqueta del Camp Nou el Barça s’ha enfrontat a onze rivals de màxima categoria i entre totes aquestes ocasions només ha estat capaç de guanyar la Juventus de Torí. Va ser la temporada passada a la fase de grups de la UEFA Champions League. Més enllà dels italians, els blaugranes han aconseguit un empat contra l’Atlètic de Madrid i un altre contra el París Saint-Germain (PSG). A partir d’aquí, derrotes i golejades encaixades per part d’aquests tres equips anomenats i també del Reial Madrid i el Bayern de Munic. Fins i tot s’hi podria incloure el Benfica de Lisboa, cosa que encara engreixaria més la dada negativa de Koeman, qui, això sí, de moment segueix confirmat en el seu càrrec i no perilla la seva continuïtat.



Més notícies
Ronald Koeman, al seu cotxe | Europa Press
VÍDEO | Escopinades i cops al cotxe de Koeman mentre marxa del Camp Nou
Notícia: VÍDEO | Escopinades i cops al cotxe de Koeman mentre marxa del Camp Nou
Comparteix
Alguns aficionats del Barça han protagonitzat una escena lamentable al final del clàssic
Gerard Piqué, durant el clàssic | Europa Press
El Barça perdona en excés i perd el clàssic per la mínima (1-2)
Notícia: El Barça perdona en excés i perd el clàssic per la mínima (1-2)
Comparteix
Els blaugranes han estat superiors al Madrid, però els blancs s'han imposat en tenir més efectivitat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: L'Escurso Negre a octubre 25, 2021 | 15:37
    L'Escurso Negre octubre 25, 2021 | 15:37
    La culpa la tienen los defensas derechos, quieren atacar la pierden no recuperan su posicion y gol. Mirar aparte del de ayer de Alava cuantos goles parecidos nos han echo esta temporada. Koeman dimision o huida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa