Món Esport
Els tres candidats a ocupar la banqueta del Barça
  • CA

L’entrenador neerlandès Ronald Koeman ha estat acomiadat com a tècnic del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. El nefast inici de temporada del conjunt blaugrana ha sentenciat l’exfutbolista culer, que no ha aconseguit guanyar cap partit amb el Barça fora de casa en aquest inici de curs. Ara, però, el més important és saber qui serà el seu substitut, tot i que el nom de Xavi Hernàndez està gairebé confirmat.

Xavi Hernàndez

Segons ha pogut saber El Món, el tècnic egarenc es convertirà en el nou entrenador del Barça durant les pròximes hores o els pròxims dies, però cal tancar la seva desvinculació amb l’Al-Sadd. Ell es troba a gust a Qatar i el seu objectiu era ser-hi fins al Mundial del 2022, però ja ha dit que no a la banqueta blaugrana en dues ocasions i no vol tornar a deixar escapar aquesta oportunitat.

Sergi Barjuan

És l’entrenador del filial del Barça i podria ocupar el lloc de Koeman si l’arribada de Xavi s’allarga. Podria dirigir el partit contra l’Alabès, però no té experiència com a tècnic en un equip de l’exigència del Futbol Club Barcelona, ja que només ha dirigit el Recreativo de Huelva, la Unió Esportiva Almeria, el Reial Club Esportiu Mallorca i el Hangzhou Greentown.

Marcelo Gallardo

Malgrat que l’arribada de Xavi és un fet que gairebé només falta que sigui confirmat, tot plegat es podria trencar a útima hora i Marcelo Gallardo seria una alternativa d’urgència. El Muñeco ha dirigit el River Plate des del 2014, però té ganes de canviar d’aires i fer el salt a Europa. La seva etapa com a tècnic del conjunt de Buenos Aires ha estat pletòrica. Va agafar l’equip poc després del seu tràgic descens i, si bé no ha guanyat cap lliga, sí que ha quedat segon en tres ocasions i ha fet recuperar la glòria al River en aixecar dues Copes Libertadores, la Champions sud-americana.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
El Barça destitueix Ronald Koeman
Notícia: El Barça destitueix Ronald Koeman
Comparteix
El club ha fet oficial la informació que ha avançat El Món
Philippe Coutinho, durant el partit contra el Rayo Vallecano | FC Barcelona
Nova derrota trista i lamentable del Barça (1-0)
Notícia: Nova derrota trista i lamentable del Barça (1-0)
Comparteix
Els blaugranes no han estat capaços de superar el Rayo Vallecano a l'Estadi Teresa Rivero

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa