Món Esport
Bones notícies sobre la renovació d’Araujo

Ronald Araujo es troba cada cop més a prop de renovar amb el Futbol Club Barcelona. Segons informa Ràdio Barcelona, el jugador hauria demanat al seu representant que prioritzi la seva continuïtat al Barça passi el que passi, ja que no contempla cap altra opció que seguir vestint la samarreta blaugrana. A més a més, com el mateix Araujo va reconèixer al final del darrer partit contra el Sevilla, aquesta setmana es produirà una reunió entre el club i l’agent del futbolista que ja podria deixar encaminada la seva renovació. De fet, ja hi hauria hagut un primer contacte amb el director de l’Àrea de Futbol del Barça, Mateu Alemany. En qualsevol cas, el defensa central uruguaià té clar que l’única opció que hi ha sobre la taula és la de seguir.

Tot el que no sigui una renovació d’Araujo amb el Barça serà una sorpresa

Aquesta podria ser la resolució d’un cas que fa temps que està sobre la taula i que s’està allargant de forma gairebé absurda, ja que totes dues parts volen que es doni la renovació. Araujo ha manifestat la voluntat de percebre un sou més elevat, però és conscient de la situació econòmica del club, que ja farà un esforç per ell, i de la mateixa manera ell també posarà de la seva part per acabar renovant. Així doncs, tot el que no sigui un acord entre les dues parts serà una gran sorpresa. En qualsevol cas, el futbolista uruguaià té contracte fins a l’estiu de 2023, així que tampoc no hi ha cap mena de pressa.

La gran temporada de Ronald Araujo

Si bé Araujo va sorprendre des del mateix moment en què va debutar, aquesta ha estat la seva temporada de consolidació. És gairebé inamovible de l’onze titular, al costat de Gerard Piqué, i ha disputat fins a trenta-quatre partits, tenint en compte que se n’ha perdut uns quants per lesió. A més a més, també ha destacat per la seva faceta golejadora i ha aconseguit un total de quatre dianes. El seu poder ofensiu a l’hora de rematar centrades és un altre valor afegit que el situa com a gran central del panorama europeu i un dels millors del món pel que fa a potencial. Cal recordar que només té vint-i-tres anys.



Més notícies
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Dest podria facilitar el fitxatge de Lewandowski
Notícia: Dest podria facilitar el fitxatge de Lewandowski
Comparteix
Segons el diari Sport, el Barça podria incloure el lateral dret en l'operació per fitxar el davanter polonès
Javi Galán, jugador del Celta | Europa Press
El Barça li troba substitut a Jordi Alba
Notícia: El Barça li troba substitut a Jordi Alba
Comparteix
El club s'hauria interessat en el fitxatge del lateral esquerre Javi Galán, del Celta de Vigo

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a abril 05, 2022 | 17:25
    Victor abril 05, 2022 | 17:25
    A veure, digueu-me un jugador que hagi marxat del Barça per diners i hagi acabat triomfant . Jo us en puc dir uns quants que no tant sols no han triomfat, sino que al final segurament han acabat guanyant menys diners i han sigut menys feliços. Entenc que amb Bartomeu volguéssin marxar, però amb el projecte que hi ha ara, sobretot els joves, si marxen és que no són gaire intel.ligents. Que parlin amb Ilaix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa