Món Esport
El Bayern i el Barça es manifesten sobre el futur de Lewandowski

La premsa polonesa ha situat durant les darreres hores el futur de Robert Lewandowski al Futbol Club Barcelona. Segons una televisió del seu país, el davanter del Bayern de Munic hauria comunicat a l’entitat bavaresa que la seva intenció és deixar l’equip quan acabi aquesta temporada i, per tant, demana que el traspassin, ja que el seu contracte no finalitza fins a l’estiu de 2023. El mateix mitjà de comunicació assegura que el seu club de destí serà el Barça i que ja hauria acceptat un acord de fitxatge per estar-hi vinculat fins a 2026.

El Bayern parla sobre el futur de Lewandowski

Ara bé, el Bayern s’ha manifestat per desmentir aquestes informacions. Oliver Kahn, director general de la institució bavaresa, ha afirmat que està “molt tranquil” al respecte i que el club encara es troba en converses amb el futbolista per tal de renovar-lo. De fet, Kahn diu que mentre hi hagi opcions d’allargar-li el contracte “no ens preocuparan aquestes situacions”. Ara bé, sí que és cert que reconeix que aquesta notícia de la premsa polonesa pot ser una estratègia de l’entorn de Lewandowski per pressionar el Bayern i forçar una renovació sota les condicions que demana el davanter. Tot i això, Kahn diu que “les veus externes no ens pressionen”. D’aquesta manera, el club alemany podria utilitzar la mateixa estratègia que ha fet servir amb jugadors com David Alaba i mantenir-lo a l’equip fins que acabi el contracte i aleshores marxi de forma gratuïta.

El Barça reconeix l’interès del jugador

D’altra banda, segons informa Mundo Deportivo, el Barça sí que admet que ha rebut l’interès de Lewandowski per convertir-se en blaugrana, tot i que el club també diu que encara no hauria negociat amb ell. És a dir, que aquesta operació ja tancada de la qual n’està tan convençuda la premsa polonesa no és una realitat segons el Futbol Club Barcelona. Ara bé, cal tenir en compte que les entitats esportives han d’anar amb els peus de plom pel que fa a negociacions amb jugadors en períodes fora de les finestres de mercats de fitxatges, així que tampoc no sorprèn que el Barça no vulgui reconèixer res.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Lewandowski ja hauria arribat a un acord amb el Barça
Notícia: Lewandowski ja hauria arribat a un acord amb el Barça
Comparteix
El jugador del Bayern de Munic ja hauria comunicat al seu club que marxarà a Catalunya, segons la premsa del seu país
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Dest podria facilitar el fitxatge de Lewandowski
Notícia: Dest podria facilitar el fitxatge de Lewandowski
Comparteix
Segons el diari Sport, el Barça podria incloure el lateral dret en l'operació per fitxar el davanter polonès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa