Món Esport
El Barça ja ha decidit quants diners oferirà per Lewandowski

La secretaria tècnica del Futbol Club Barcelona està treballant de valent per brindar al seu entrenador una plantilla encara més competitiva que l’actual, de cara a l’estiu vinent. Saben que, amb el que ja hi havia i especialment amb el mercat de fitxatges hivernal tan bo que van fer, ja hi ha un equip de garanties. Una nòmina que ha estat capaç de golejar pràcticament cada rival al qual s’ha enfrontat. Quatre gols al Reial Madrid, quatre a l’Atlètic de Madrid, quatre a l’Athletic Club, quatre al València, quatre al Nàpols… Tot i això, saben que per a tornar a posar el club en el punt més àlgid del futbol europeu cal una mica més.

De moment, ja han tancat les incorporacions d’Andreas Christensen i Franck Kessié. Malgrat que encara no s’hagi anunciat de manera oficial, tots dos futbolistes arribaran el mes de juliol, lliures, després d’haver esgotat els seus contractes amb el Chelsea i el Milan, respectivament. I reforçaran, amb garanties, les parcel·les de la defensa i del mig del camp. Ara, però, Mateu Alemany, secretari de futbol del club, i Jordi Cruyff, director de l’scouting internacional, treballen en la part ofensiva.

Amb l’opció d’Erling Haaland entre cella i cella, però una mica evaporada donada la dificultat d’aconseguir dur a bon port l’operació, els darrers dies també estan temptejant l’altre gran davanter que hi ha ara mateix en l’elit del futbol: Robert Lewandowski. El polonès, vigent Bota d’Or -i per tant màxim golejador del continent europeu la darrera temporada- i vigent màxim anotador de l’anterior Champions, interessa molt a les oficines de Can Barça. Tant és així, que ja tenen preparada els diners del traspàs que faran al seu club, el Bayern de Munic.

L’oferta inicial al Bayern: un traspàs de 50 milions d’euros

Segons informa el diari Sport, el Barça, a hores d’ara, es planteja oferir 50 milions d’euros pel jugador. I, si fes falta, s’arribaria als 60 milions d’euros. Cal tenir en compte que Lewandowski acaba contracte amb els bavaresos el 2023, i òbviament encara no ha renovat. Aquesta circumstància facilitaria que el club decidís vendre’l ara, en lloc d’esperar que pugui marxar sense deixar diners l’any que ve. Per la seva banda, el jugador voldria canviar d’aires i de lliga, després de quasi vuit temporades al Bayern i de dotze a la Bundesliga (comptant la seva trajectòria anterior al Borussia Dortmund).

També cal recordar la bona relació del seu representant, Pini Zahavi, amb el president del Barça, Joan Laporta. Lewandowski té 33 anys i estaria buscant el seu últim gran contracte, en un equip del qual ha estat botxí els darrers anys però que ara està en auge i amenaça els altres equips europeus amb reaconseguir el tron del continent.



Més notícies
Robert Lewandowski, davanter del Bayern de Munic | Europa Press
Els detalls de l’oferta del Barça que Lewandowski estaria a prop d’acceptar
Notícia: Els detalls de l’oferta del Barça que Lewandowski estaria a prop d’acceptar
Comparteix
El club blaugrana ofereix quatre temporades i el lideratge del projecte, segons el diari Sport
Jürgen Klopp i Pep Guardiola, entrenadors del Liverpool i del Manchester City | Europa Press
Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Notícia: Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Comparteix
Cristiano Ronaldo i Pep Guardiola dominen a Anglaterra, en una llista sorprenent copada pel Manchester United

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a març 26, 2022 | 12:16
    No volem inadaptats a Can Barça març 26, 2022 | 12:16
    El senyor Laporta cal que inclogui al'contracte una clàusula de penalització si el senyor Lewandowski no aprèn la llengua del país en un termini raonable. El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza uns cursos de llengua catalana molt interessants
    • Icona del comentari de: Guillem a març 26, 2022 | 14:46
      Guillem març 26, 2022 | 14:46
      Com el que li van fer a Messi, vols dir?.
    • Icona del comentari de: Soci fcb a març 27, 2022 | 10:45
      Soci fcb març 27, 2022 | 10:45
      Laporta no pagarà 50 milions per un jugador de 33 anys .Que estem molt malament econòmicament Màxim 20 + 10 variables

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa