Món Esport
Quan i on veure el Rayo-Barça
  • CA

En condicions normals, diríem que el Futbol Club Barcelona està obligat a guanyar el Rayo Vallecano. Són dos equips amb una gran diferència de pressupost i, tradicionalment, els blaugranes sempre han estat molt superiors als madrilenys. Aquesta temporada, però, no és una temporada normal. El Barça està passant per un dels anys més complicats de la seva història recent i això, coincidint amb una gran arrencada de curs dels vallecans, fa que els de Ronald Koeman no parteixin com a favorits i que la victòria a domicili sigui un gran resultat per als culers.

El Rayo es troba actualment un lloc per sobre del Barça a la classificació. Amb un Radamel Falcao inspiradíssim, vivint una nova joventut, i el grandíssim talent d’Álvaro García i l’aportació de futbolistes com Óscar Trejo, Santi Comesaña o Randy Nteka, els madrilenys sumen fins a setze punts i es troben a la part alta de la taula. Tenint en compte que tot just han tornat a Primera Divisió aquesta temporada i que el seu objectiu era la permanència, es pot considerar el Rayo com l’equip revelació de la Lliga.

El Barça, en canvi, és una de les decepcions del curs o, si més no, ha confirmat les males sensacions de l’any passat, sumades a l’adéu de Leo Messi. Una de les poques esperances que tenia la culerada, Ansu Fati, ha tornat a caure lesionat i això, sumat a les baixes de Pedri, Dembélé, Frenkie de Jong o Ronald Araujo configura un escenari tètric per als blaugranes. Tant és així, que el futbolista que més ganes tindrà de veure l’afició en un partit com aquest serà el Kun Agüero. Amb totes aquestes absències, l’onze de Koeman podria ser el següent: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Eric Garcia, Jordi Alba; Busquets, Sergi Roberto, Gavi; Dest, Kun Agüero, Memphis.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Rayo Vallecano, corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 27 d’octubre a l’estadi Teresa Rivero a les 19:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Ansu Fati, durant un escalfament | Europa Press
Ansu Fati torna a caure lesionat
Notícia: Ansu Fati torna a caure lesionat
Comparteix
El jugador guineà no viatjarà a Vallecas amb els seus companys
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Les bones notícies per a Koeman hauran d’esperar
Notícia: Les bones notícies per a Koeman hauran d’esperar
Comparteix
Ousmane Dembélé encara no entra a la convocatòria i es confirma la baixa de Frenkie de Jong

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa