Món Esport
Les bones notícies per a Koeman hauran d’esperar
  • CA

Ronald Koeman, tècnic neerlandès del Futbol Club Barcelona, ha donat a conèixer la convocatòria per al partit de Lliga contra el Rayo Vallecano del pròxim dimecres 27 d’octubre a les 19:00h a Madrid. Els jugadors que formen la llista són els mateixos del clàssic, amb l’absència destacada de Frenkie de Jong. D’aquesta manera es confirma la baixa del futbolista neerlandès, qui ja va jugar tocat contra el Reial Madrid, i el fet de forçar ha acabat tenint les pitjors conseqüències. Tampoc no hi seran per lesió Martin Braithwaite, Ronald Araujo, Pedri González i Ousmane Dembélé.

Pel que fa a aquest darrer, alguns mitjans de comunicació havien assegurat que tornaria per a aquest partit, però Koeman ho ha desmentit amb aquesta convocatòria. Dembélé es va lesionar el mes de juny amb la selecció francesa a l’Eurocopa i des d’aleshores ha estat baixa amb el Barça. Tanmateix, ja ha tornat a entrenar-se amb el grup i s’espera que pugui tornar contra l’Alabès el cap de setmana vinent. Ara bé, cal tenir en compte que, segons informa Mundo Deportivo, el club es dona un mes per aconseguir la seva renovació. Si les negociacions no fructifiquen i Dembélé vol deixar el Barça gratuïtament l’estiu vinent, podria quedar-se castigat sense jugar durant el que resta de temporada.

Per completar la convocatòria, Koeman compta amb els jugadors habituals del filial Nico González, Pablo Gavi, Iñaki Peña, Alejandro Balde i Yusuf Demir. Aquest darrer, però, ha deixat d’entrar als plans del tècnic neerlandès després que arribés a ser titular a principis de curs i la seva presència al primer equip es preveu que vagi a la baixa.

La convocatòria de Koeman per viatjar a Vallecas

Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio Busquets, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk De Jong, Jordi Alba, Kun Agüero, Sergi Roberto, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Iñaki Peña, Nico, Gavi i Balde.

Imagen


Més notícies
Frenkie de Jong, durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça acumula problemes seriosos a la infermeria
Notícia: El Barça acumula problemes seriosos a la infermeria
Comparteix
Pedri, De Jong, Ansu Fati i Piqué preocupen els serveis mèdics del club
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman explica com va viure l’atac al seu cotxe des de dins
Notícia: Koeman explica com va viure l’atac al seu cotxe des de dins
Comparteix
"És un problema social que no té solució", ha manifestat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa