Món Esport
Les quatre vaques sagrades que podrien abandonar el Barça aquest estiu
  • CA

Després del trist final de temporada del Barça, la nova directiva ha detectat que, més enllà del que pugui passar a la banqueta, també és necessària una neteja a fons al vestidor. Més enllà d’alguns noms als quals se’ls buscarà sortida de forma gairebé immediata, com Junior, Braithwaite, Coutinho, Umtiti, Pjanic, TrincaoLaporta hauria decidit anar una mica més enllà i es plantejaria també l’acomiadament d’algunes vaques sagrades, segons assegura Mundo Deportivo.

Laporta es reunirà durant els pròxims dies amb quatre futbolistes que, per diversos motius, tenen molt pes al vestidor, per estudiar el seu futur i comunicar-los que el seu paper ja no és intocable i que hauran de fer un esforç econòmic per poder continuar. Aquests són, concretament, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Antoine Griezmann.

Cal destacar que la idea del club no és vendre’ls immediatament aquest estiu, ans al contrari. La idea és temptejar-los i fer-los saber que els seus sous actuals -molts d’ells són dels més ben pagats- no s’adequen ni al seu rendiment, que ha baixat per l’edat, ni a la situació de pandèmia i crisi econòmica del Barça i del futbol mundial. Per tant, l’objectiu és renegociar els seus contractes a la baixa.

Pel que fa a Sergi Roberto, com ja vam avançar a El Món durant la setmana passada, la idea del club és renovar-lo i ja existeixen negociacions. El futbolista acaba contracte el 2022 i se li vol allargar. Roberto hi està d’acord, però no comparteixen les mateixes idees pel que fa a les condicions. El club li demana una rebaixa salarial i el jugador vol més diners i un contracte més llarg del que li proposa el Barça.



Més notícies
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Koeman avança les vacances a Pedri, el futbolista que ho ha jugat tot
Notícia: Koeman avança les vacances a Pedri, el futbolista que ho ha jugat tot
Comparteix
No disputarà el darrer partit de Lliga contra l'Eibar a Ipurua
Ter Stegen, porter del Barça | FC Barcelona
Ter Stegen revela que ha jugat els darrers partits lesionat i es perdrà l’Eurocopa
Notícia: Ter Stegen revela que ha jugat els darrers partits lesionat i es perdrà l’Eurocopa
Comparteix
El porter del Barça s'operarà aquesta setmana per tornar al 100% la temporada vinent

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a maig 18, 2021 | 14:28
    Vendetta maig 18, 2021 | 14:28
    Us dexeu el cacanyol de merda del jorge alba aket a la roja
  2. Icona del comentari de: Ramon a maig 18, 2021 | 15:01
    Ramon maig 18, 2021 | 15:01
    Busquets ha set el segon millor jugador del Barça d'aquesta temporada. El que cal fer no és acomiadar-lo. El que cal fer és dir-li Sergi.
    21
    Icona de dislike al comentari de: Ramon a maig 18, 2021 | 15:01 65
    Respon
  3. Icona del comentari de: Culé a maig 18, 2021 | 15:45
    Culé maig 18, 2021 | 15:45
    Soc prou gran per a recordar la debacle del Madrid davant el Benfica en la final de l'aleshores Copa d'Europa (5-3). Va seguir una esbandida monumental, entre els que hi figurava ni més ni menys que Alfredo di Stéfano. Resultat?. an tornar a conqueir el trofeu 6 anys després. Clar que va ser el darrer dels 6 "En blanc i negre". Però el van conquerir.
  4. Icona del comentari de: TONET a maig 18, 2021 | 17:56
    TONET maig 18, 2021 | 17:56
    No hi entenen El Deu Messi ja no done com fa 6 anys i el volen conservar , venga ja ,que el futbol ha canviat . El equip femeni te una " messi " NO ! pro te' un grup que qualsevol pot marcar un GOL , Amb el jugador mes ven pagat en fet el ridicul a Europa i HAY que no marchi , que no marchi, CARRALLOTS que no fareu res , aquestos s'an carregat quans entrenadors ?????? Hosti !!
  5. Icona del comentari de: Sants a maig 19, 2021 | 11:30
    Sants maig 19, 2021 | 11:30
    El Barsa marchaba fatal en la Liga hasta que se lesionó Piqué.Entonces empezó a ganar partidos,jugaban bien y con alegría,hasta tener opciones en todo y ganar la Copa.Volvio Piqué y el desastre. Y esto es así desde hace más de cuatro años que este prepotente, adorado por la culerada ha llevado al Barsa a goleadas históricas.Desde que se fue Pujol y Mascherano no hay capitán respetado en Can Barsa
  6. Icona del comentari de: en fi a maig 19, 2021 | 12:31
    en fi maig 19, 2021 | 12:31
    el busquets ja hauria d0haver deixat la selección, i l'alba ara que hi ha tornat també

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa