Món Esport
El Barça ja ha decidit el primer fitxatge de l’estiu i no és ni Eric, ni Agüero, ni Depay
  • CA

La temporada 2020-2021 ja ha acabat per al primer equip masculí de futbol del Barça. Només els queda un partit de Lliga totalment intranscendent contra l’Eibar i el balanç final serà bo pel que es contemplava l’estiu passat, però el final de curs ha estat molt trist. Si bé és cert que s’ha guanyat una Copa, també és veritat que s’han perdut totes les opcions que s’havien reconquerit d’aixecar la Lliga, amb uns partits finals lamentables.

Per tot això, la junta directiva de Joan Laporta planteja un mercat d’estiu mogut, amb canvis estructurals a la plantilla que consideren urgents i necessaris. Amb la figura de l’entrenador, Ronald Koeman, amb un peu i mig fora del club i molts futbolistes que hauran de marxar perquè el seu paper a l’equip ja no és ni testimonial, s’hauran de fer diverses incorporacions per fer foc nou i reestructura la plantilla.

Hi ha tres jugadors que sonen amb moltíssima força des de fa temps i, com a mínim, dos d’ells vindran amb un 99% de probabilitats. Són Eric Garcia i el Kun Agüero, del Manchester City, i Memphis Depay, de l’Olympique de Lió. Tots ells són oportunitats de mercat evidents, perquè acaben contracte aquest estiu i vindrien gratuïtament. A més a més, ocupen posicions que s’han trobat a faltar durant aquest curs a can Barça.

Ara bé, hi ha un altre futbolista que, per circumstàncies diferents, també és una oportunitat de mercat i que, irònicament, serà el primer fitxatge del club, abans que qualsevol d’aquests tres. Es tracta d’Emerson Royal, lateral dret del Betis que és propietat compartida entre l’equip andalús i el Barça des de fa dues temporades. Després d’un bon rendiment a Sevilla durant aquest curs, el club blaugrana considera que ha arribat el moment d’incorporar-lo i, segons avança Ràdio Barcelona, farà la pretemporada amb el Barça i, si tot va bé, s’incorporarà al primer equip per començar la Lliga com a blaugrana.

Per fer efectiu el fitxatge, el Barça haurà de pagar nou milions d’euros al Betis. Si no ho fan durant els pròxims dies, Emerson continuarà sent de propietat compartida i els andalusos podrien fer el mateix el mes de juny per incorporar-lo al seu equip. Ràdio Barcelona també destaca que Emerson ja té casa a Barcelona. Aquesta arribada deixaria Sergi Roberto en una mala posició, ja que es tracta d’un jugador que ocupa el seu lloc, de la mateixa manera que Sergiño Dest. Ara bé, el de Reus pot jugar a moltes zones diferents del camp i se li podria buscar una readaptació.



Més notícies
Piqué i Jordi Alba, en arxiu | Europa Press
Les quatre vaques sagrades que podrien abandonar el Barça aquest estiu
Notícia: Les quatre vaques sagrades que podrien abandonar el Barça aquest estiu
Comparteix
Més enllà del que pugui passar amb Koeman, Laporta també vol fer una neteja al vestidor
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Koeman avança les vacances a Pedri, el futbolista que ho ha jugat tot
Notícia: Koeman avança les vacances a Pedri, el futbolista que ho ha jugat tot
Comparteix
No disputarà el darrer partit de Lliga contra l'Eibar a Ipurua

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa