En un club normal, en una situació normal i amb unes condicions institucionals normals, aquesta setmana hauria estat una setmana d’emocions, nervis, pors i esperances de cara a afrontar un dels partits més importants de la temporada. El Barça, però, no és un club normal i la tornada de les semifinals de Copa del Rei contra el Sevilla (21:00h / DAZN i Telecinco) ha estat el menys comentat d’una setmana en la qual el BarçaGateo BartoGate– i les eleccions a la presidència del club han ocupat tota l’atenció i totes les portades.

Tanmateix, senyores i senyors, el Barça també és un club molt especial, que es converteix en màgic durant les nits importants al Camp Nou i, malgrat que aquest cop no hi haurà públic, durant dues hores, des del xiulet inicial fins al final, com a mínim durant aquesta estona, el futbol tornarà a ser el protagonista. El conjunt dirigit per Ronald Koeman afrontarà noranta minuts crítics sobre el terreny de joc, que podran fer caure la balança de la temporada cap a una banda o cap a l’altra. Si són capaços de remuntar el 0-2 rebut al Sánchez Pizjuán, els blaugrana tindran molt a prop el títol de Copa i podran donar la temporada per salvada. Ara bé, si no ho fan, l’ombra d’una segona temporada en blanc consecutiva planarà sobre el barcelonisme com un núvol de tempesta.

El primer equip masculí de futbol ha estat tota una muntanya russa de sensacions aquest curs. Si bé és cert que contra els grans han fallat, també han protagonitzat grans actuacions amb les quals en tindrien prou per remuntar l’eliminatòria. Així doncs, crèdit en tenen -molt més que la temporada passada- i de ben segur que tothom que engegui la televisió, encengui la ràdio o llegeixi els comentaris en directe del partit tindrà una certa esperança, encara que sigui molt petita, de poder tirar endavant la situació.

Koeman afronta el partit amb les baixes importants d’Ansu Fati, Sergi Roberto i Philippe Coutinho. A més a més, Pedri, Araujo i Pjanic seran dubte fins a última hora, ja que, encara que se’ls doni l’alta abans del duel, estan tocats i la seva titularitat serà una incògnita fins que el tècnic del Barça no doni les alineacions. D’aquesta forma, l’onze probable de l’entrenador neerlandès seria el següent: Ter Stegen; Dest, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé, Messi, Griezmann.



Més notícies
Bartomeu i Koeman, durant la presentació de l'holandès | FC Barcelona
Koeman, sobre Bartomeu: “Estic fotut, em sap greu per ell”
Notícia: Koeman, sobre Bartomeu: “Estic fotut, em sap greu per ell”
Comparteix
La roda de premsa de l'entrenador del Barça abans del partit contra el Sevilla
De Jong i Jordan, durant un Sevilla-Barça | Europa Press
Barça-Sevilla: horari i TV
Notícia: Barça-Sevilla: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà veure el pròxim partit dels blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa