Món Esport
Quan i on veure el Barça-Llevant, el partit del retorn d’Ansu Fati
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona s’enfrontarà al Llevant al Camp Nou en el partit corresponent a la setena jornada de Lliga. Ronald Koeman, el tècnic blaugrana que haurà de veure el duel des de la graderia a causa de l’expulsió a l’estadi del Cadis, té el crèdit gairebé exhaurit i necessitaria un miracle per salvar el seu càrrec. No en tindria prou amb que els seus futbolistes guanyessin el partit, sinó que a més a més haurien de convèncer amb un canvi d’actitud i de joc molt significatiu.

És per això que, així d’entrada, aquest compromís contra el conjunt valencià no hauria de despertar la gran eufòria del barcelonisme, sinó més aviat la incertesa de saber com jugarà el seu equip, que amb Koeman a la banqueta adopta un estil diferent a cada cita. Però aquest no és un partit qualsevol per als culers, perquè la gran il·lusió i la gran esperança del barcelonisme, Ansu Fati, tornarà després de gairebé un any de lesió. No serà titular i només podrà disputar uns quinze minuts, com el mateix Koeman va avançar en roda de premsa, però el jove jugador guineà podrà tornar a la gespa amb el gran objectiu de recuperar el nivell mostrat les dues darreres temporades.

El rival, el Llevant, es troba a la zona baixa de la classificació, però això no vol dir res, ja que altres equips en situacions fins i tot pitjors que els valencians han fet mal al Barça aquest inici de temporada. A més a més, els de Paco López són un conjunt molt desequilibrat, que ho passa malament en defensa, però que en atac té arguments de sobres per buscar la porteria de Ter Stegen. José Luis Morales, Jorge de Frutos, Roger Martí… tots ells són futbolistes amb una gran capacitat ofensiva que plantejaran un partit a tomba oberta contra el Barça.

A més a més, els blaugranes continuen tenint la infermeria plena de davanters i ara també tenen un gran problema al mig del camp, ja que els dos interiors titulars, Pedri González i Frenkie de Jong, també són baixa. Els laterals tampoc no seran els que haurien de ser, així que l’onze de Koeman són gairebé faves comptades, perquè no té gaire alternativa. Així doncs, s’espera que l’alineació sigui la següent: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Araujo, Dest; Busquets, Sergi Roberto, Gavi; Demir, Memphis, Coutinho.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i la Unió Esportiva Llevant, corresponent a la setena jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 26 de setembre al Camp Nou a les 16:15h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati rep l’alta mèdica i ho anuncia en català
Notícia: Ansu Fati rep l’alta mèdica i ho anuncia en català
Comparteix
Ha entrat a la convocatòria per rebre el Llevant al Camp Nou
Koeman, amb Ansu Fati | FC Barcelona
Koeman revela quants minuts jugarà Ansu Fati
Notícia: Koeman revela quants minuts jugarà Ansu Fati
Comparteix
El tècnic neerlandès del Barça no s'ha mullat sobre el seu futur com a entrenador blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa