Món Esport
Quan i on veure la segona ‘final’ de la Champions del Barça
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona es troba a les portes d’un partit crucial per al seu futur europeu. Els blaugranes s’enfronten al Dinamo de Kíev a Ucraïna en la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League amb l’obligació de guanyar si volen continuar aspirant a la classificació per als vuitens de final. Els culers són tercers a la taula, a un punt del Benfica de Lisboa i a sis del Bayern de Munic, el líder, una posició que ja es contempla com completament inabastable. Ara bé, si els portuguesos perden contra els bavaresos, cosa del tot probable, i el Barça supera el Kíev, els culers se situaran segons i encara podran aspirar als vuitens si superen el duel contra el Benfica de la pròxima jornada europea.

La situació en la qual arriba el Barça, però, no propicia l’optimisme. Els blaugranes encadenen tres partits consecutius sense guanyar. Un contra el Reial Madrid i dos contra el Rayo Vallecano i l’Alabès, dos equips, a priori, molt inferiors. Això va accelerar la destitució de Ronald Koeman, cosa que fa el conjunt culer tingui a la banqueta Sergi Barjuan, un entrenador interí que encara no ha tingut temps de treballar l’equip a la seva manera. Així doncs, el joc que puguin desenvolupar els culers a Kíev és molt incert.

A més a més, el darrer partit contra l’Alabès va deixar les baixes de Gerard Piqué i el Kun Agüero. Aquest segon, de fet, estarà un mínim de tres mesos sense jugar a causa de l’arrítmia cardíaca que se li ha detectat. Poc abans de l’inici del duel també s’ha anunciat la lesió de Sergiño Dest. Això sí, la recuperació de futbolistes importantíssims com Frenkie de Jong, Ansu Fati, Ronald Araujo i Ousmane Dembélé pot ser important de cara a aquest duel. Amb tot, s’espera que l’onze de Sergi Barjuan sigui alguna cosa similar al següent: Ter Stegen; Mingueza, Eric Garcia, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Nico; Coutinho, Memphis, Ansu.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Dinamo de Kíev, corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà avui 2 de novembre l’Estadi Olímpic de Kíev a les 21:00h. A Catalunya es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
El Kun Agüero, durant un entrenament | FC Barcelona
Agüero estarà un mínim de tres mesos de baixa
Notícia: Agüero estarà un mínim de tres mesos de baixa
Comparteix
La seva arrítmia cardíaca el mantindrà apartat dels terrenys de joc durant una llarga temporada
Sergi Barjuan, entrenador interí del Barça | Europa Press
Sergi Barjuan explica com afronta el partit contra el Dinamo de Kíev
Notícia: Sergi Barjuan explica com afronta el partit contra el Dinamo de Kíev
Comparteix
El tècnic català i el central Eric Garcia han atès els mitjans de comunicació en roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa