El titular ho diu tot. El barcelonisme no contempla cap altra opció en el partit contra el Granada al Camp Nou (19:00h / Movistar LaLiga) que guanyar. Guanyar, guanyar i guanyar. Guanyar o guanyar. I guanyar i tornar a guanyar. D’una forma que encara és difícil de comprendre, el títol de Lliga s’ha posat a tret de canó per als blaugranes i, després d’una molt bona ratxa de resultats a la competició domèstica, acabar-ho de certificar amb la victòria que posaria el Barça líder per primer cop a la temporada és el que hauria de ser.

De fet, per la dinàmica dels de Ronald Koeman, és difícil pensar en què pugui passar una altra cosa. El Granada arriba al Camp Nou sense res a jugar-se (només una hipotètica classificació per Europa gairebé impossible) i amb una ratxa de resultats més aviat negativa si la comparem amb el bon inici dels andalusos. Ells ja han fet la seva temporada arribant fins a quarts de final de l’Europa League i fer la guitza al Barça seria més un premi per al seu orgull que una necessitat vital.

A més a més, Koeman pot comptar amb gairebé tots els efectius de la plantilla, més enllà dels clàssics lesionats Philippe Coutinho i Ansu Fati i l’intranscendent Martin Braithwaite, i, sense cap altra competició en joc i com ell mateix ha afirmat, té tots els futbolistes a un estat de forma excepcional. Amb la seva voluntat de no tocar les coses que funcionen, el més probable és que surti amb el següent onze: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Lenglet; Sergi Roberto, Busquets, Alba, Pedri, De Jong; Messi, Griezmann.



Més notícies
Dimitri Foulquier i Leo Messi, durant un partit entre el Granada i el Barça | Europa Press
Com veure el Barça-Granada, el partit clau perquè els blaugranes es posin líders
Notícia: Com veure el Barça-Granada, el partit clau perquè els blaugranes es posin líders
Comparteix
Horari i TV del pròxim partit dels de Koeman
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman defuig el favoritisme i destaca la “concentració” de l’equip
Notícia: Koeman defuig el favoritisme i destaca la “concentració” de l’equip
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça prèvia al partit contra el Granada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa