Sense fer soroll, i enmig de la incertesa esportiva i el desgovern institucional, el Barça té l’oportunitat de guanyar un títol. El futbol té aquestes coses. La Supercopa d’Espanya és, sense cap mena de dubte, el trofeu menys important de la temporada. Però també és una oportunitat per somriure que, tenint en compte tot el que ha passat l’últim any al Camp Nou, no es pot deixar escapar. El mal tràngol de la temporada passada a l’Aràbia Saudita, que va provocar l’acomiadament d’Ernesto Valverde i l’inici del final del cicle, es pot convertir en una forma molt dolça de reforçar el projecte de Ronald Koeman (21.00 hores / #Vamos).

Després de la tanda de penals contra la Reial Societat, en la qual Ter Stegen va protagonitzar una actuació pràcticament divina, el Barça s’enfrontarà a un altre equip basc, l’Athletic Club. Els lleons van tombar el Madrid en l’altra semifinal i van impossibilitar que aquest cap de setmana es visqués el segon clàssic de la temporada. La mà de Marcelino García Toral es comença a notar i molt; els culers es trobaran un conjunt molt més treballat que el que va assaltar a San Mamés fa exactament un parell de setmanes, sobretot pel que fa a l’aprofitament dels errors en la sortida de pilota i en l’elaboració de transicions ofensives tan ferotges com frenètiques.

Amb el dubte de Messi

La sensació és que el capità no es vol perdre la cita. L’argentí encara arrossega les molèsties musculars que va patir contra el Granada i és dubte per al compromís d’aquesta nit, en el qual podria guanyar el seu 35è títol com a blaugrana, però aquest dissabte es va entrenar amb normalitat. Hi vol ser. I formar part d’un onze inicial que Koeman farcirà amb els seus homes de confiança. Ter Stegen, Araujo, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri i Dembélé, excepte sorpresa majúscula, sortiran d’inici. Dest o Mingueza es disputaran el lateral dret, encara que si el primer està bé físicament no hi haurà debat, mentre que Griezmann o Braithwaite ocuparan la plaça restant.



Més notícies
Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press
Busquets: “És la pitjor situació institucional que he viscut mai al Barça”
Notícia: Busquets: “És la pitjor situació institucional que he viscut mai al Barça”
Comparteix
El migcampista català s'ha mostrat optimista de cara a la final de la Supercopa
Ronald Koeman, en roda de premsa | Europa Press
Koeman, sobre Messi: “Si no hi és el millor del món, ens faltarà alguna cosa”
Notícia: Koeman, sobre Messi: “Si no hi és el millor del món, ens faltarà alguna cosa”
Comparteix
L'entrenador del Barça ha atès la premsa abans de la final de la Supercopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa