Món Esport
A la recerca de l’efectivitat
  • CA

Segon partit consecutiu sense Messi per al Barça de Koeman. Per molt que aquest serà el darrer encontre de sanció per a l’argentí, el tècnic neerlandès ha deixat molt clar en roda de premsa que l’equip té un problema greu de cara a la porteria. “Fallar dos penals en un duel és inacceptable”, ha assegurat. Davant un equip en zona de descens, com és l’Elx alacantí, els blaugrana tenen el repte i l’objectiu de demostrar que, sense el capità, també saben trobar el camí del gol.

El partit es jugarà a l’estadi Martínez Valero (16:15h / Movistar LaLiga) i arriba després de tres pròrrogues consecutives per als de Koeman. De fet, un dels altres reptes importants per als blugrana és saber-se sobreposar al cansament i treure forces d’allà on sigui per poder afrontar el duel amb energia. En el partit de Copa del Rei a Cornellà van descansar alguns futbolistes molt importants, com Ter Stegen, Jordi Alba o De Jong, i això s’hauria de notar.

A més a més, el Barça es troba davant l’oportunitat de seguir encadenant una bona ratxa de resultats. A la Lliga, els blaugrana sumen vuit partits consecutius sense perdre i la victòria a Elx és bàsica si encara volen lluitar per alguna cosa en aquesta competició. Cal recordar que l’Atlètic és líder amb deu punts d’avantatge i un partit menys, però entremig també hi ha el Reial Madrid, segon i amb sis punts i un partit més, i el Sevilla, tercer amb dos punts i un partit d’avantatge.



Més notícies
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
El Barça visitarà Elx sense Messi, però recupera Dest
Notícia: El Barça visitarà Elx sense Messi, però recupera Dest
Comparteix
Sergi Roberto ja s'entrena amb el grup, però encara no entra a la convocatòria
Ronald Koeman, en roda de premsa | Europa Press
Koeman: “Només em pregunteu per Luis Suárez quan marca”
Notícia: Koeman: “Només em pregunteu per Luis Suárez quan marca”
Comparteix
L'entrenador del Barça ha lamentat el cansament de l'equip i la manca d'efectivitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa