Koeman: “Només em pregunteu per Luis Suárez quan marca”

L'entrenador del Barça ha lamentat el cansament de l'equip i la manca d'efectivitat

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha atès els mitjans de comunicació el dia abans del partit de Lliga al camp de l’Elx, el qual es disputarà el diumenge 24 de gener a les 14:15h. El tècnic neerlandès ha tornat a destacar la manca d’efectivitat del seu equip, sobretot als penals, i ho ha considerat “inacceptable”. Aleshores, ha estat preguntat per Luis Suárez i, emprenyat, ha respost que “només em pregunteu per ell quan marca”. El cert és que llavors haurà d’haver respost moltes preguntes al respecte, ja que Luis Suárez comparteix Pitxixi amb Messi amb onze gols.

Un altre tema candent ha estat el cansament que pot portar acumulat l’equip. Els blaugrana encadenen tres pròrrogues consecutives, el que suma 360 minuts jugats els darrers dies. Koeman ha reconegut el problema i ha assegurat que farà jugar “un equip enèrgic i amb una mentalitat forta” per poder guanyar el partit.

En un altre petit enfrontament amb la premsa, Koeman ha lamentat que els periodistes “només destaquin les coses negatives” i ha volgut subratllar que “la mentalitat de l’equip a Cornellà va ser de 10”. També s’ha mostrat satisfet per la bona ratxa de partits fora de casa i ha tornat a lamentar la situació econòmica del club, que l’impedirà incorporar nous efectius a la plantilla aquest mercat d’hivern.

Les respostes de Ronald Koeman

El cansament de l’equip: “Venim de jugar tres pròrrogues consecutives. Hem fet molts viatges i necessitem frescor. Canviaré els jugadors cansats. Posaré un equip enèrgic i amb una mentalitat forta”.

Dest: “Sembla que sí que està recuperat, però encara hem de decidir si serà titular. Espero que pugui agafar el ritme de competició una altra vegada”.

Penals: “Els jugadors tenen dret a fallar, però és inacceptable que ho facin en més de la meitat de les ocasions. Si no està Messi, algú altre els ha de marcar”.

Luis Suárez: “Només em pregunteu per ell quan marca. Ara ja no està amb nosaltres, la decisió està presa”.

Crítiques: “Només destaqueu les coses negatives, però l’altre dia l’equip va estar de deu”.

Partits fora de casa: “Encadenem una ratxa brutal. Hem complert i hem demostrat ser forts”.

Els suplents: “Moltes vegades ens han fet millorar. És complicat demostrar res si no tens oportunitats. Necessitem més competència en algunes posicions”.

Junior: “Està amb nosaltres, sempre ha complert. No el podem perdre, perquè necessitem una plantilla sencera”.

Konrad: “Ens convé. Té molta qualitat, però encara ha de millorar molt. Ens falten davanters i per això el tenim a la banqueta. Vull que jugui partits i preferiria que estigués al B, però el necessitem”.

Fitxatges: “Ja sabeu què penso. Ens falta gent, però tot depèn de l’economia del club. Jo no decideixo res”.

Araujo: “Ens aporta molt. Té un nivell molt acceptable. Ha de millorar algunes coses, com la sortida de pilota, però es molt bo”.

Griezmann: “No el podem pressionar més. Ha jugat bé darrerament. Trincao, Dembélé i Braithwaite també haurien de fer un pas endavant”.

Més informació

Nou comentari