Món Esport
Quan i on veure l’Atlètic de Madrid – Barça
  • CA

El primer equip masculí del Barça afronta un partit clau en la lluita pel títol de Lliga a l’estadi de l’Atlètic de Madrid. Tot i la rellevància del partit, la situació classificatòria no és el que més preocupa ara mateix als culers. La lupa dels aficionats blaugranes apunta a Ronald Koeman, que podria viure el seu últim partit com a tècnic del Barça aquest dissabte. L’equip barcelonista tan sols ha guanyat un dels últims cinc partits que ha disputat. A més, els dos enfrontaments més importants d’aquest cinc els ha perdut de manera escandalosa amb un 0-3 davant Bayern i un 3-0 contra el Benfica. Aquestes dues derrotes han deixat el Barça molt tocat a la Champions.

La situació de l’equip culer a la Lliga serà igual de delicada que a la màxima competició europea si perd avui. Els blaugranes estan ara mateix a cinc punts del lideratge que ostenta el Reial Madrid. Si el Barça cau avui, podria acabar la jornada a vuit punts dels blancs, a cinc de l’Atlètic de Madrid i fora de les posicions europees. Val a dir que l’equip català ha disputat un partit menys que la resta, ja que té pendent el duel al camp del Sevilla. Si l’equip de Ronald Koeman, acabés el cap de setmana a vuit punts del lideratge i situat en l’última posició de la fase de grups de la Champions, seria complicat trobar un argument perquè el tècnic holandès continués a la banqueta blaugrana.

L’Atlètic de Madrid no està al seu millor moment. L’equip de Diego Pablo Simeone va perdre al camp de l’Alabès la setmana passada. L’equip basc tan sols ha aconseguit puntuar en aquest partit durant les set primeres jornades de Lliga. Els matalassers se situen en quarta posició a la Lliga i a tres punts del lideratge. D’altra banda, l’Atlètic va aconseguir un triomf vital a la Champions League el passat dimarts davant el Milan per 1-2. Els matalassers van remuntar el partit marcant amb els gols de Griezmann i Suárez als minuts 84 i 97. Tots dos jugadors es retrobaran avui amb el seu exequip.

Per aquest partit, el Barça perd a Pedri per lesió, però podrà comptar amb Jordi Alba. El lateral ja s’ha recuperat de la seva lesió i aquest fet podria permetre que Dest deixi de jugar al costat esquerre de la defensa. Queda per veure si Koeman torna a optar per una defensa de cinc com ha fet en els últims partits de Champions League. Per tot això, el possible onze del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Dest, Araujo, Piqué, Eric García, Jordi Alba; Sergi Roberto, Busquets, Frenkie de Jong; Luuk de Jong i Memphis.

El partit que enfrontarà a l’Atlètic de Madrid i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la vuitena jornada de Lliga, es disputarà avui, dissabte 2 d’octubre a les 21:00 hores. El duel es podrà veure a través de la televisió al canal Movistar LaLiga. Com sempre, aquest enfrontament també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Guardiola reparteix clatellades al Barça i al Madrid
Notícia: Guardiola reparteix clatellades al Barça i al Madrid
Comparteix
"No em sorprenen les seves derrotes a la Champions", ha declarat
Koeman, durant un partit del Barça | FC Barcelona
Koeman confirma la seva sentència, però s’ho pren amb humor
Notícia: Koeman confirma la seva sentència, però s’ho pren amb humor
Comparteix
"Tinc ulls i orelles, sé que es filtren coses sobre mi i segurament són veritat", ha reconegut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa