Piqué també desplega una lona provocadora a Madrid amb missatge polític inclòs

"A Madrid som de dreta i de revés", és el text escollit per promocionar la Copa Davis

La Copa Davis de Gerard Piqué es disputarà a Madrid el mes de novembre d’aquest any i, emulant Joan Laporta, ha donat tret de sortida a la campanya publicitària amb una pancarta molt provocadora desplegada a la ciutat. “A Madrid som de dreta i de revés”, es pot llegir a la lona, fent una referència als resultats polítics de les darreres eleccions a la Comunitat de Madrid i un joc de paraules amb conceptes del món del tenis.

La moda de les lones la va iniciar Laporta amb el seu famós “Ganes de tornar-vos a veure” al costat de l’estadi Santiago Bernabéu al principi de la seva campanya electoral. Aquesta estratègia va ser molt aplaudida i li van sortir imitadors. Sergio Ramos va promocionar la seva sèrie d’Amazon amb una pancarta a Barcelona molt polèmica, perquè incloïa una errada ortogràfica i ara és Piqué qui se suma al club de les pancartes.

Més informació

Comentaris

  Ricard Maig 14, 2021 12:20 pm
  Quina mandra comentar això!
  Pere Lluis G. Maig 14, 2021 12:20 pm
  Barcelona s'esta tornat molt comarcaleta, no arriba ni a gran metropoli, Barcelona esta am plena decadencia. Gracies a.....
  25
  15
  Respon
  Miguel Sesma Maig 14, 2021 12:27 pm
  En Madrid estamos encantados de que los que vienen de fuera puedan desarrollar aquí sus proyectos profesionales y generar riqueza para la región y el país. Seguiremos acogiendo con los brazos abiertos la iniciativa empresarial de catalanes, gallegos, andaluces, vascos, y, en definitiva, de todo aquel que tenga una visión y la ilusión de un futuro mejor. Y el que solo quiera venir a conocerlo o a pasárselo bien, también es bienvenido.
  Ich verstehe nur Bahnhof Maig 14, 2021 7:47 pm
  Algun expert en idiomes exòtics: què cony diu aquest cartell ?
   Anònim Maig 14, 2021 8:35 pm
   Fàcil: “en Madrid” vol dir a Madrid. “somos” . probablement és un error i es refereix a la grega Samos. “De derechas” segurament vol dir que tenen ratxades, que són arrauxats. “De reves” és un gal·licisme rêves = somnis. “Vuelve” no sé què vol dir, probablement es refereix a la ciutat de Hueva. “Copa” vol dir copa i “Davis” és un altre error, vol dir “D ’avis” , una competició per gent de la tercera edat
    Anònim Maig 14, 2021 9:42 pm
    Si és un campionat d'avis deu ser de petanca. Aleshores, el significat del misatge deu ser " Els arrauxats de Madrid somniem (que s'hi celebri la final) de la copa de petanca entre el Samos i el Huelva"
     Ich verstehe nur Bahnhof Maig 14, 2021 10:17 pm
     Gràcies, viele Danke
  Pedro Maig 14, 2021 11:39 pm
  La campaña está hecha por una empresa catalana.

Nou comentari