Món Esport
Laporta, sobre la pancarta: “Té un punt d’ironia, però en cap cas de provocació”
  • CA

Joan Laporta ha reconegut, en la roda de premsa posterior a la presentació del seu equip directiu, que la pancarta que va desplegar aquest dimarts a Madrid “té un punt d’ironia”, però també ha apuntat “que en cap cas la meva intenció era provocar”. “Vam enviar un missatge d’optimisme i de desacomplexament. Aquestes coses donen vida al gran espectacle del futbol. Ha estat una acció simpàtica i empàtica. Tothom s’ho ha pres bé, aquí ha agradat molt i sé que el Florentino no s’ho ha pres malament”, ha declarat.

El precandidat a les eleccions del Barça ha revelat que va decidir que es presentaria als comicis del 2021 “el mateix dia que van acabar els dels 2015”. “Guanyar contra un triplet era complicat, però tot i això vam aconseguir un resultat extraordinari”, ha reflexionat sobre aquella campanya electoral. Preguntat pel fet que només hi hagi una dona en la seva junta, Laporta ha manifestat que “no soc dubtós en aquesta qüestió”. “Estic completament a favor de la igualtat de gènere. Durant la meva etapa com a president, el Barça va tenir la seva primera directora general”, ha reivindicat.

La notícia del dia en clau electoral ha estat, sense cap mena de dubte, el pas al costat de Xavi Hernández, que no vol “ser proactiu de cap candidat”. “Jo mai he parlat de noms i no tinc intenció de fer-ho. Aquestes coses desestabilitzen molt l’equip. La situació és molt delicada”, ha dit respecte al de Terrassa. Per últim, el líder d’Estimem el Barça ha estat qüestionat pel vídeo que Víctor Font va fer després de veure la lona a Madrid, en què va dir que amb aquestes accions “no es guanyen Champions”. “Jo he estat president i ja sé com s’ha de revertir una situació complicada. Estic convençut que ho puc tornar a fer”, s’ha limitat a opinar, “respectuós”, Laporta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa