Món Esport
Aubameyang intenta convèncer Dembélé

El fitxatge de Pierre-Emerick Aubameyang en el passat mercat hivernal de fitxatges va ser clau. Per molts motius. Per començar, pel fet de contractar un jugador que solucioni la sequera golejadora de l’equip fins llavors. Amb Memphis Depay i Ansu Fati lesionats, costava materialitzar el bon joc que ja tenia el Barça de Xavi en molts partits i sovint això condemnava l’equip. Afortunadament pels interessos del tècnic terrassenc, el gabonès s’ha adaptat molt ràpidament.

La seva incorporació també ha estat molt intel·ligent en matèria de la continuïtat d’Ousmane Dembélé al Barça. Cal recordar que abans de compartir vestuari al Barça, tots dos ho van fer al del Borussia Dortmund. I allà, després d’un any, es van fer amics. No seria per menys, tenint en compte l’alegria d’Aubameyang i que tots dos parlen francès. Llavors, Aubameyang és conscient de la situació contractual del campió del món i de la seva negativa a renovar, però no en perd l’esperança.

En la roda de premsa prèvia al transcendental partit de tornada de vuitens de final de la UEFA Europa League contra el Galatasaray, en el camp dels turcs, Aubameyang s’hi ha pronunciat. “Ja hem parlat una miqueta [sobre la renovació], i al final serà la seva decisió. És clar que m’agradaria que es quedés un any més o dos o els que sigui… però estic molt content de jugar ara amb ell i veurem què passa”.

El gabonès veu al francès “molt bé. Des que vaig arribar l’he vist entrenar molt bé, amb moltes ganes i ho està fent molt bé. No tenia dubtes perquè el conec. Jo li dono somriures. L’important és que es feliç i treballar”.

El ressorgiment de Dembélé ha coincidit amb l’arribada d’Aubameyang

Cal recordar que tant per la circumstància de retrobar-se amb un dels seus grans amics en el futbol com per la de sentir-se estimat per un entrenador blaugrana per primera vegada, Dembélé està oferint la seva millor versió des que va aterrar a Can Barça. Té continuïtat, no es lesiona i converteix els xiulets de l’afició en aplaudiments.

El mosquit va ser clau per revolucionar el partit d’anada contra el Nàpols, de setzens de final, que va acabar en empat a un. I, des de llavors, ha acumulat sis assistències i un gol… en només sis partits! Amb encara molts partits a l’horitzó (com a mínim, dotze), Dembélé és a només dues assistències d’igualar el seu millor registre en una temporada amb el Barça (la temporada 2018/2019 en va fer 9, i ara en porta 7).

És tercer en el rànquing de màxims assistents a la Lliga, amb les set esmentades, i en un quàdruple empat amb Jordi Alba; Jorge de Frutos, del Llevant; i Iker Muniain, de l’Athletic Club. El cap de setmana vinent buscarà ampliar l’estadística i escalar posicions per retallar a Karim Benzema, líder amb onze, i Óscar Trejo, del Rayo Vallecano, amb nou. Abans, però, buscarà tornar a ser clau en un partit d’Europa League.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El motiu pel qual l’actual Messi no tindria lloc en el Barça de Xavi
Notícia: El motiu pel qual l’actual Messi no tindria lloc en el Barça de Xavi
Comparteix
El tècnic parla de la pressió que han de fer els jugadors en la prèvia al duel contra el Galatasaray
Pierre-Emerick Aubameyang, jugador del Barça | Europa Press
Aubameyang explica per què s’ha adaptat tan ràpidament al Barça
Notícia: Aubameyang explica per què s’ha adaptat tan ràpidament al Barça
Comparteix
El gabonès sap "el què ens espera" en la visita al Galatasaray de demà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa