Món Esport
Guardiola avala Xavi públicament
  • CA

Xavi Hernàndez és a un pas de convertir-se en el nou entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. El pas més important que li queda per fer és desvinculi de l’Al-Sadd, conjunt que entrena des del 2019, i acabar de tancar el seu acord amb el Barça. Malgrat que encara queden aquests serrells per tancar i que en el millor dels casos arribarà a Barcelona després del dia 3 de novembre, ja es dona per fet en el món del futbol mundial que Xavi serà el nou entrenador del Barça i substituirà Sergi Barjuan en l’interinatge.

Una de les persones que ja ha donat per fet el fitxatge de Xavi pel Barça és l’entrenador català Josep Guardiola, qui justament va dirigir l’egarenc entre el 2008 i el 2012 i, de fet, se’l considera un dels grans mentors del terrassenc. En una resposta a una pregunta de la darrera roda de premsa que ha ofert, el tècnic del Manchester City ha parlat de com creu que encaixaria Xavi a l’equip blaugrana: “No tinc cap mena de dubte que ja està llest per assumir el lloc. Sap de futbol, coneix l’entorn del club, cosa que al Barça és molt important, i ja té més experiència de la que tenia jo quan vaig agafar el Barça. Però l’èxit sempre depèn del compromís i la qualitat dels jugadors. La nostra influència és molt menor de què pot pensar a gent. Gairebé tot depèn de la qualitat dels futbolistes”.

Amb aquestes paraules, Guardiola ha avalat de forma clara i pública l’arribada de Xavi Hernàndez al Futbol Club Barcelona. Tanmateix, les declaracions del de Santpedor també serveixen d’advertència per a tots aquells que puguin creure que la crisi blaugrana acabarà amb el fitxatge del tècnic egarenc. Si els futbolistes no s’hi impliquen, diu Guardiola, el Barça seguirà en caiguda lliure.



Més notícies
Rivaldo i Xavi, en arxiu | @rivaldo
Xavi dona una pista sobre el seu futur
Notícia: Xavi dona una pista sobre el seu futur
Comparteix
El tècnic català és el gran favorit per fer-se càrrec del primer equip del Barça
Xavi, durant una roda de premsa | Al-Sadd SC
Xavi es pronuncia sobre el seu possible fitxatge pel Barça
Notícia: Xavi es pronuncia sobre el seu possible fitxatge pel Barça
Comparteix
El tècnic egarenc ha parlat en la roda de premsa prèvia a un partit de l'Al-Sadd

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa