El Futbol Club Barcelona està a un pas d’anunciar la renovació del migcampista canari Pedri González fins al 2026. El jove futbolista illenc va ser la gran revelació mundial la temporada passada, tant amb el Barça com amb la selecció espanyola, cosa que li ha valgut molts premis i reconeixements. El club blaugrana s’ha posat les piles a l’hora de renovar aquest jugador que finalitza contracte l’estiu vinent i Pedri, molt agraït de totes les oportunitats que l’entitat culer li ha donat, ha facilitat les negociacions.

Quan només queda el Barça ho faci oficial, ja s’han filtrat molts detalls del nou contracte del futbolista canari, a qui, evidentment, se li ampliarà la fitxa. També creixerà moltíssim la seva clàusula de rescissió per impedir que cap club se’l pugui endur. Passarà dels 400 milions d’euros actuals, que encara podien permetre alguna operació esbojarrada com la de Neymar Jr. el 2017, als 1.000 milions d’euros. Així doncs, si algun equip vol fitxar Pedri sense negociar abans amb el Barça, haurà de pagar aquesta quantitat, la qual és virtualment inassumible.

Pedri, que només té 18 anys, va disputar la temporada passada absolutament tots els partits amb l’equip blaugrana. Només es va perdre l’últim, perquè el tècnic neerlandès Ronald Koeman li va avançar les vacances una jornada, quan el Barça ja no tenia cap possibilitat de guanyar la Lliga. A més a més, va jugar tots els partits de l’Eurocopa amb la selecció espanyola, fins a les semifinals, i tots els partits amb la selecció espanyola sots-23 dels Jocs Olímpics de Tòquio, fins a la final. Aquesta càrrega de minuts li ha donat una experiència increïble i demostra la seva vàlua, però en aquest inici de curs ha tingut els seus primer problemes físics. Va patir una lesió al mes de setembre i una recaiguda ara fa unes setmanes que el mantenen momentàniament apartat dels terrenys de joc.



Més notícies
Un àrbitre italià assenyala una acció antireglamentària | Europa Press
El fora de joc patirà un canvi revolucionari
Notícia: El fora de joc patirà un canvi revolucionari
Comparteix
El cap de Desenvolupament de la FIFA, Arsène Wenger, ha anunciat que serà a partir de l'any vinent
El Kun Agüero debuta amb el Barça | FC Barcelona
Agüero debuta amb gol amb el Barça (2-2)
Notícia: Agüero debuta amb gol amb el Barça (2-2)
Comparteix
El davanter argentí s'ha estrenat en un partit amistós contra el Cornellà

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Papitu Nas de Mico a octubre 13, 2021 | 21:13
    Papitu Nas de Mico octubre 13, 2021 | 21:13
    Si en Josep Ma Bartomeu no haguès renovat a en Messi, l'haguessin penjart, vull dir a en Bartomeu. Aquest en Laporta fa exactament el mateix, renovar-lo, ja què sembla ser que va despuntar la temporada anterior. Conclusió, el model és el mateix, segurament no les quantitats.
  2. Icona del comentari de: Ehem ! a octubre 13, 2021 | 22:04
    Ehem ! octubre 13, 2021 | 22:04
    "Pedri" de "Pedrito" ? Molt ridícul tot plegat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa