Món Esport
Revelada la data de redebut de Pau Gasol
  • CA

Pau Gasol, pivot català del Barça des de fa unes setmanes, ja té data de redebut i aquest dia tan esperat és molt a prop. Concretament, el de Sant Boi de Llobregat tornarà a trepitjar una pista de bàsquet en partit oficial i tornarà a vestir la samarreta blaugrana el pròxim divendres 9 d’abril. Concretament, serà en el duel d’Eurolliga contra el Bayern de Munic al Palau Blaugrana.

Ja feia uns dies que Gasol estava preparant el terreny per anunciar el seu retorn. Ara fa poc va publicar una piulada en la qual insinuava que “un moment que portava temps esparant” estava a punt d’arribar. Així, i si no hi ha cap canvi d’última hora, aquest redebut es farà contra el Bayern de Munic al Palau Blaugrana en partit d’Eurolliga perquè es tracta d’un duel intranscendent, ja que el Barça ja està classificat per als quarts de final com a líder.

Cal recordar que Gasol ja fa més de dos anys que no juga un partit oficial. L’última vegada que va vestir una samarreta de bàsquet i va disputar minuts amb un equip va ser el 10 de març de 2019. Aquell cop era a Milwaukee, jugant amb els Bucks, justament contra el seu exequip, els San Antonio Spurs. Acabava de fitxar pel conjunt dels cèrvols i només va poder ajudar els seus companys en tres ocasions, ja que de seguida va recaure dels seus problemes al peu.

Després de dos anys d’operacions, rehabilitació i recuperació, Gasol ja es troba amb forces per tornar a jugar i així ho han decidit els metges del Barça. Malgrat que el seu objectiu és agafar ritme de competició per disputar els Jocs Olímpics de Tòquio, el mateix pivot no descartar continuar una temporada més amb el conjunt blaugrana, ja que guanyar l’Eurolliga també és una de les seves grans il·lusions.



Més notícies
Gerard Piqué, amb Leo Messi | Europa Press
Piqué, gairebé descartat per al clàssic
Notícia: Piqué, gairebé descartat per al clàssic
Comparteix
El central del Barça no fa net de la seva lesió de genoll
Luis Suárez, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Luis Suárez es trenca i el Barça suma arguments per guanyar la Lliga
Notícia: Luis Suárez es trenca i el Barça suma arguments per guanyar la Lliga
Comparteix
Podria estar unes tres setmanes de baixa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa