Món Esport
El gran assenyalat de la victòria del Barça contra el Nàpols

El Futbol Club Barcelona ha recuperat part de tot el prestigi europeu que havia perdut durant els darrers anys amb una victòria de molt mèrit a la UEFA Europa League contra el Nàpols a l’Estadi Diego Armando Maradona. L’actuació coral ha estat sublim per part de tots els jugadors blaugranes. Xavi Hernández està aconseguint que el seu projecte comenci a fer patxoca i que els futbolistes entenguin a què vol que juguin. Els gols que està marcant el Barça en els darrers partits responen a accions molt ben treballades, que conformen allò que es coneix com a joc de posició. A més a més, jugadors discutits com Jordi Alba, Frenkie de Jong o Sergiño Dest s’han reivindicat amb un partidàs individual.

Tanmateix, hi ha un futbolista que, si bé darrerament havia aconseguit centrar-se una mica, ha tornat a protagonitzar uns fets ridículs que el converteixen en el gran assenyalat d’aquesta victòria blaugrana. Es tracta del davanter francès Ousmane Dembélé i el seu particular show quan ha hagut d’entrar substituït al minut 75, aproximadament. Xavi l’ha cridat per saltar a la gespa, però l’extrem de Vernon no estava preparat. Per què? Doncs molt senzill, perquè s’havia deixat la samarreta al vestidor, segons han informat els comentaris de Movistar Liga de Campeones. Un membre del cos tècnic ha hagut d’anar-hi ràpidament i finalment ha pogut entrar. Això ha provocat una gran empipada de Xavi, que, a la vegada, ha vist com Dembélé no ha aportat res els minuts que ha jugat. D’altra banda, el seu substitut, Adama Traoré, qui ja li ha robat la titularitat, ha estat fonamental en la victòria amb dues assistències.

Ter Stegen no aixeca el cap

El porter alemany Marc-André Ter Stegen tampoc no surt gens ben parat de la victòria del Barça al Diego Armando Maradona. El futbolista de Mönchengladbach ha donat vida al Nàpols a la primera meitat amb un penal del tot innecessari i fins i tot incomprensible i no s’ha mogut en els dos gols que posteriorment han marcat els italians: un ha estat anul·lat per fora de joc clar i l’altre ha estat al final del partit i ja no ha tingut cap impacte. Tanmateix, Ter Stegen ha passat de ser un porter que donava punts al Barça, a crear problemes amb les seves intervencions. Ell, però, no fa autocrítica i ataca amb contundència tots aquells que qüestionen el seu rendiment.



Més notícies
Aubameyang i De Jong celebren un gol a Nàpols | Europa Press
El Barça de Xavi es consagra amb una exhibició al temple de Maradona (2-4)
Notícia: El Barça de Xavi es consagra amb una exhibició al temple de Maradona (2-4)
Comparteix
Els blaugranes assalten Nàpols i es classifiquen per als vuitens de l'Europa League
Frenkie de Jong celebra un gol amb Aubameyang | FC Barcelona
La primera gran nit europea de Frenkie de Jong
Notícia: La primera gran nit europea de Frenkie de Jong
Comparteix
El neerlandès es reivindica havent marcat un golàs i liderat l'elaboració blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa