Nou capítol de la crisi al Barça femení

Markel Zubizarreta podria deixar el club si continua Lluís Cortés

Malgrat que Lluís Cortés i Vicky Losada van intentar rebaixar la tensió que s’ha originat al vestidor del Barça femení després que les jugadores demanessin el comiat del tècnic català, aquesta continua avançat. Segons ha explicat Catalunya Ràdio, Markel Zubizarreta, màxim responsable de l’àrea tècnica i esportiva del Barça femení, deixaria el club en cas que no acabés marxant Lluís Cortés.

Sempre segons Catalunya Ràdio, el fill d’Andoni Zubizarreta hauria pres aquesta decisió després de parlar amb la plantilla i veure que la relació entre les jugadores i Lluís Cortés és impossible de reconduir. Durant tota la temporada s’haurien anat produint moltes tensions i conflictes entre les futbolistes i el tècnic, les quals haurien esclatat després de guanyar la Copa que certificava el triplet, i Zubizarreta no creuria en una possible conciliació.

D’aquesta manera, el secretari tècnic ja hauria comunicat a la junta directiva que ell marxarà si continua Cortés. En aquest sentit, la junta apostaria per la continuïtat del tècnic català, per tant, Zubizarreta hauria de fer aquest pas al costat. En qualsevol cas, les decisions no es prendran de forma immediata, sinó que primer s’hauran de jugar els tres partits de Lliga pendents del Barça i després es coneixeran les conclusions de l’àrea directiva.

Més informació

Comentaris

  Tonet Juny 22, 2021 12:40 pm
  Prefereixo LLUIS CORTES que a Zubizarreta. Un entrenador que motive i arree , esperone a el equip ,
  JMMR Juny 22, 2021 4:29 pm
  Tanqueu la secció
  Anònim Juny 23, 2021 2:20 pm
  Terrible, els hi fa guanyar absolutament tot i no estan contentes. El Futbol femení m'ilusionava perquè pensava que no cauria en els vicis del masculí. Encara són pitjors, unes pijes malcriades, que amb tota la cara dura posen i treuen entrenadors, la sort que tenen és que el club està en fallida i no hi ha ni un duro per a indemnitzacions. Sinó els hi agrada que pléguin
  Pepe Juny 23, 2021 2:50 pm
  A mi tambe m'agradaria canviar el director de la empresa on treballo, si ho proposo en dos dies soc al carrer.
  bs Juny 23, 2021 5:57 pm
  increïble, els hi fa guanyar tot i les senyoretes es reboten perqué l´entrenador no els hi cau be ??? a la qui no li agradi ja sap on és la porta

Nou comentari