Neymar, a punt de renovar amb el PSG

La possibilitat de fitxar pel Barça s'allunya amb aquest moviment

Neymar renovarà aquest mateix dissabte amb el PSG, segons ha avançat l’Equipe. Amb aquest moviment, el possible retorn del brasiler al Barça aquest estiu queda molt tocat. El brasiler hauria acceptat la proposta de renovació del PSG, amb un contracte que el vincularà amb el club francès fins a l’estiu de 2026. En cas de complir-lo, l’exblaugrana estarà nou temporades jugant a París.

Tot i que la victòria de Laporta semblava portar el nom de Haaland associat, el de Neymar havia guanyat força els últims dies. El brasiler havia sondejat la possibilitat de tornar a Barcelona, i el club blaugrana també havia mogut fitxa. Així i tot, el brasiler no ha volgut esperar més i s’hauria decidit per renovar amb el PSG.

En cas de tancar-se aquest moviment, l’aficionat culer s’estalviarà un altre “serial Neymar” d’estiu, ja que el brasiler desapareixerà de la llista de futuribles del Barça. Neymar va abandonar el club blaugrana l’estiu de 2017 amb una sortida no exempta de polèmica, i el seu possible retorn, que ara sembla esvair-se, ha seguit la mateixa dinàmica.

Més informació

Nou comentari