Món Esport
Neymar, a punt de renovar amb el PSG
  • CA

Neymar renovarà aquest mateix dissabte amb el PSG, segons ha avançat l’Equipe. Amb aquest moviment, el possible retorn del brasiler al Barça aquest estiu queda molt tocat. El brasiler hauria acceptat la proposta de renovació del PSG, amb un contracte que el vincularà amb el club francès fins a l’estiu de 2026. En cas de complir-lo, l’exblaugrana estarà nou temporades jugant a París.

Tot i que la victòria de Laporta semblava portar el nom de Haaland associat, el de Neymar havia guanyat força els últims dies. El brasiler havia sondejat la possibilitat de tornar a Barcelona, i el club blaugrana també havia mogut fitxa. Així i tot, el brasiler no ha volgut esperar més i s’hauria decidit per renovar amb el PSG.

En cas de tancar-se aquest moviment, l’aficionat culer s’estalviarà un altre “serial Neymar” d’estiu, ja que el brasiler desapareixerà de la llista de futuribles del Barça. Neymar va abandonar el club blaugrana l’estiu de 2017 amb una sortida no exempta de polèmica, i el seu possible retorn, que ara sembla esvair-se, ha seguit la mateixa dinàmica.



Més notícies
Aleksander Ceferin, president de la UEFA | Europa Press
Amenaces de la UEFA al Barça, Juventus i Madrid
Notícia: Amenaces de la UEFA al Barça, Juventus i Madrid
Comparteix
Els nou clubs que van abandonar la Superlliga pagaran una sanció
Leo Messi, durant un entrenament | FC Barcelona
L’última oportunitat del Barça de Koeman per guanyar un gran i lluitar per la Lliga
Notícia: L’última oportunitat del Barça de Koeman per guanyar un gran i lluitar per la Lliga
Comparteix
La prèvia del partit dels blaugranes contra l'Atlètic de Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa