Món Esport
L’última oportunitat del Barça de Koeman per guanyar un gran i lluitar per la Lliga
  • CA

Reial Madrid dues vegades, PSG dues vegades, Juventus, Atlètic de Madrid… el Barça de Koeman, tot i que ha guanyat la Copa i té opcions de lluitar per la Lliga, encara no ha aconseguit cap victòria contra els equips més grans del futbol europeu contra els quals ha jugat aquesta temporada.

Ara, es presenta una oportunitat doble al Camp Nou. Els blaugranes s’enfronten a l’Atlètic de Simeone (Movistar LaLiga / 16:15 hores) amb l’obligació de, per fi, poder guanyar un gran, cosa que, a més a més, comportaria avançar-los a la classificació per primera vegada aquesta temporada, quan només queden quatre jornades per acabar la competició.

La victòria és necessària per al Barça, però també seria una arma de doble fil. Si els de Koeman guanyen, però el Reial Madrid també, els blancs empataran a punts amb els blaugranes i se situaran líders pel goal average particular a favor. Tot i aquest risc, el Barça ha de guanyar el partit tant sí com no.

A l’altra porteria, un rival complicadíssim. Malgrat que es troben en un moment complicat de la temporada, els matalassers són un equip que no anirà especialment bé al Barça de Koeman. No tindran cap problema en resistir la pressió de la cita, en tindran prou amb un empat, i els blaugranes hauran de suar de valent per trencar les seves línies.

A més a més, ambdós equips arriben sense gaires baixes. Koeman només ha deixat fora Matheus per decisió tècnica i els lesionats de llarga durada Ansu Fati i Philippe Coutinho. Tenint en compte els pocs canvis que acostuma a fer el neerlandès, és previsible que surti amb el següent onze: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Lenglet; Sergi Roberto, Busquets, Jordi Alba, De Jong, Pedri; Messi, Griezmann.

Un retrobament perillós

D’altra banda, aquest partit serà el retorn de Luis Suárez al Camp Nou i el primer retrobament amb els seus excompanys, ja que va ser baixa a l’anada. De ben segur que el moment de l’encontre amb Leo Messi serà motiu i, per si això no fos prou, el club li prepara un petit homenatge abans que comenci el duel. Malgrat tot, és el jugador més perillós dels matalassers en atac i Piqué i Lenglet hauran de recordar els entrenaments per poder-lo aturar.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman assegura que l’han sancionat per un “motiu personal”
Notícia: Koeman assegura que l’han sancionat per un “motiu personal”
Comparteix
El tècnic blaugrana va dir "personatge" a l'àrbitre i no podrà ser a la banqueta durant el partit contra l'Atlètic
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Braithwaite, novetat a la llista per rebre l’Atlètic
Notícia: Braithwaite, novetat a la llista per rebre l’Atlètic
Comparteix
Queden fora Ansu Fati i Coutinho per lesió i Matheus per decisió tècnica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa