Món Esport
Neymar, disposat a tot per tornar al Barça
  • CA

El dia de la marmota. Segons ha avançat RAC1, el Barça ja hauria fet els primers passos per a intentar el fitxatge de Neymar. Segons l’emissora, el brasiler voldria tornar a Barcelona i estaria disposat a adaptar-se a la situació econòmica del club blaugrana.

D’altra banda, la directiva del Barça també hauria tingut diversos contactes amb les altes esferes del PSG amb l’objectiu de temptejar el terreny per a un hipotètic fitxatge de l’astre brasiler. De moment, el club francès considera Neymar com a intransferible, però des del club català entenen que, tot plegat, forma part d’una estratègia de negociació.

De fet, el brasiler seria l’objectiu principal del Barça per aquest estiu, passant per sobre d’altres noms com el de Haaland. També té molta importància en aquesta partida d’escacs que just comença el contracte de Neymar. L’exblaugrana acaba contracte l’estiu de 2022 i, en cas de no renovar, el PSG estaria obligat a vendre’l aquest estiu si no vol deixar-lo escapar de franc en tretze mesos.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Dir “personatge” a l’àrbitre equival a dos partits de sanció
Notícia: Dir “personatge” a l’àrbitre equival a dos partits de sanció
Comparteix
El Barça ha anunciat que presentarà recurs contra aquest càstig imposat sobre Ronald Koeman
Xavi, entrenador de l'Al Sadd | Al Sadd
Xavi podria substituir Koeman a la banqueta del Barça
Notícia: Xavi podria substituir Koeman a la banqueta del Barça
Comparteix
El tècnic neerlandès ha fet una gran tasca, però Laporta busca un entrenador de futur

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a maig 01, 2021 | 16:42
    Ramon maig 01, 2021 | 16:42
    Demà mateix només que l'United perdi a Anfield podríem ja ser campions matemàtics de la Premier, tot i mancar encara quatre jornades. Però millor que no. Millor que no, perquè hi hauria festes i eufòries que no convenen just abans de rebre el PSG.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa