Món Esport
El Barça revela el mosaic del clàssic
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha fet públic el mosaic amb el qual els culers rebran el Reial Madrid al clàssic del pròxim diumenge 24 d’octubre a les 16:15. Després de molt temps amb l’estadi tancat al públic o amb restriccions d’aforament, aquest serà el primer gran partit que el Barça viurà al Camp Nou amb la possibilitat d’omplir les graderies al 100% i això s’aprofitarà per dur a terme un dels espectacles més emblemàtics del barcelonisme al seu estadi: fer un gran mosaic a tota la graderia per donar suport a l’equip i intimidar al rival.

Concretament, el mosaic del clàssic estarà compost per unes franges blaugranes, sobre les quals, als gols, s’hi podrà llegir “Som-hi culers”, i d’un gran tifo davant de la tribuna on hi posarà: “Barça, ara i sempre”. Aquest estarà acompanyat d’una imatge de futbolistes del primer equip celebrant un gol. L’himne català, Els Segadors, sonarà abans de l’inici del duel i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ocuparà el lloc central de la llotja, coses que no passaven des del 2015 i el 2018, respectivament. Ara bé, el mosaic no comptarà amb cap senyera.

Un dels problemes davant els quals es pot trobar el Futbol Club Barcelona és la falta de públic a les graderies del Camp Nou. En els dos primers partits en què hi ha pogut haver l’aforament complet, no hi han entrat ni la meitat dels aficionats per omplir la capacitat total. El president Joan Laporta, en roda de premsa, ha afirmat que no està preocupat per aquest fet i que en un clàssic l’estadi s’omplirà. Tanmateix, si no acaba sent així, el mosaic presentarà una imatge pobra, ja que hi haurà clapes buides. Tot i això, és cert que seria molt estrany que no s’omplís tot el Camp Nou amb la presència del Reial Madrid, si bé encara queden moltes entrades disponibles al web del club.



Més notícies
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
Laporta reobre la porta a jugar a Montjuïc i planteja una nova alternativa
Notícia: Laporta reobre la porta a jugar a Montjuïc i planteja una nova alternativa
Comparteix
El president del Barça ha respost les preguntes de la premsa durant l'acte de renovació d'Ansu Fati
El Camp Nou, ple d'estelades | Europa Press
Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Notícia: Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Comparteix
El president Pere Aragonès també tornarà a ocupar el lloc presidencial de la llotja del Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa