Món Esport
Laporta reobre la porta a jugar a Montjuïc i planteja una nova alternativa
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa de commemoració de la renovació de la jove promesa blaugrana Ansu Fati. Al seu costat, més enllà del davanter guineà, també hi han estat Rafa Yuste, vicepresident primer, i Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol. Malgrat que el president s’ha mostrat molt satisfet de la renovació d’Ansu, de qui ha dit que “ha de ser l’estrella del Barça dels pròxims anys”, han transcendit també les seves declaracions sobre altres aspectes de l’actualitat blaugrana.

Joan Laporta i Ansu Fati, durant la signatura del contracte | FC Barcelona
Joan Laporta i Ansu Fati, durant la signatura del contracte | FC Barcelona

En primer lloc, Laporta ha confirmat la informació que ha avançat El Món i ha assegurat que “l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors, tornarà a sonar al Camp Nou el pròxim dissabte, perquè hi assistirà el president de la Generalitat, Pere Aragonès”. Josep Maria Bartomeu va eliminar l’himne l’any 2015 i va retirar el lloc d’honor de la llotja de l’estadi a Quim Torra el 2018. Laporta ha dit que “si hi ha el president, l’himne ha de sonar; això és el que passava abans i així ha de ser”.

D’altra banda, Laporta també ha reconegut alguns problemes amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí que podrien complicar l’ampliació de l’Estadi Johan Cruyff. Això faria que durant les obres de construcció del nou Camp Nou i l’Espai Barça, l’equip no pogués jugar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. És per això que el president ha reobert la porta a disputar els partits a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i ha obert una altra opció: “Estem plantejant alternatives, com anar a Montjuïc o no haver de marxar del Camp Nou mentre es facin les obres. Això si els socis aproven l’Espai Barça”. En la segona part de l’Assemblea de Compromissaris del pròxim dissabte 23 d’octubre es decidirà aquest darrer fet, el qual haurà de ser ratificat en un referèndum.

Laporta no s’ha mostrat preocupat pel fet que, ara que ja no hi ha restriccions d’aforament, el Camp Nou no hagi arribat ni a la meitat de la seva capacitat en els dos partits que s’hi han jugat. El president diu estar tranquil i demana temps i ho explica d’aquesta manera: “Crec que els aficionats s’han acostumat a no anar a l’estadi després de la pandèmia, però necessitem que tornin pels mateixos jugadors i per l’economia del club”.

Respecte a Ansu Fati, Laporta ha dit, en un to simpàtic, que “sempre que xuta, la fot dins”. En altres paraules, ha considerat que “té un do, un talent especial”. Ha destacat el simbolisme d’aquesta renovació i ha explicat que va amb relació a complir l’objectiu que tant ell com la nova junta directiva es plantegen en aquesta etapa al capdavant del club: “El meu somni fet realitat seria el de poder compondre tot un onze format per jugadors de la Masia en un futur pròxim”.



Més notícies
El Camp Nou, ple d'estelades | Europa Press
Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Notícia: Laporta recuperarà ‘Els Segadors’ contra el Reial Madrid
Comparteix
El president Pere Aragonès també tornarà a ocupar el lloc presidencial de la llotja del Camp Nou
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Ansu Fati: “Encara no he fet res, tinc molt marge de millora”
Notícia: Ansu Fati: “Encara no he fet res, tinc molt marge de millora”
Comparteix
El jove davanter guineà ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa de la seva renovació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a octubre 21, 2021 | 21:03
    Ricard octubre 21, 2021 | 21:03
    Improvisació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa