Un club europeu torna a burlar-se del Barça a les xarxes socials

El Mònaco ha vençut el PSG al Parc dels Prínceps

Aquell Barça que despertava respecte i admiració arreu del planeta futbol ha quedat en una autèntica joguina trencada. Potser per venjança, potser per guanyar seguidors, hi ha molts clubs europeus que estan aprofitant l’avinentesa per fer broma al respecte. Fa pocs dies el Sevilla utilitzava una imatge del partit de Champions contra el PSG i ara ha estat el Mònaco l’equip que ha fet el mateix.

Els monegascos han vençut, contra tot pronòstic, el PSG al Parc dels Prínceps. Ho han fet, a més a més, amb dos gols d’avantatge amb els quals allunyen els de Pochettino del títol de Lliga, ja que es queden a quatre punts del Lille, el líder. De fet, el Mònaco ha estat capaç de vèncer els totpoderosos parisencs en els dos partits de la Ligue 1.

Justament per això, el perfil oficial en castellà del Mònaco a les xarxes socials ha publicat una piulada en la qual ironitzava respecte al fet que ells hagin pogut guanyar dos cops el PSG, mentre que el Barça, un equip, a priori, superior, va perdre de forma estrepitosa al Camp Nou. “Si necessiteu un consell, envieu-nos un missatge”, han dedicat al club català.

Més informació

Nou comentari