Món Esport
Un club europeu torna a burlar-se del Barça a les xarxes socials
  • CA

Aquell Barça que despertava respecte i admiració arreu del planeta futbol ha quedat en una autèntica joguina trencada. Potser per venjança, potser per guanyar seguidors, hi ha molts clubs europeus que estan aprofitant l’avinentesa per fer broma al respecte. Fa pocs dies el Sevilla utilitzava una imatge del partit de Champions contra el PSG i ara ha estat el Mònaco l’equip que ha fet el mateix.

Els monegascos han vençut, contra tot pronòstic, el PSG al Parc dels Prínceps. Ho han fet, a més a més, amb dos gols d’avantatge amb els quals allunyen els de Pochettino del títol de Lliga, ja que es queden a quatre punts del Lille, el líder. De fet, el Mònaco ha estat capaç de vèncer els totpoderosos parisencs en els dos partits de la Ligue 1.

Justament per això, el perfil oficial en castellà del Mònaco a les xarxes socials ha publicat una piulada en la qual ironitzava respecte al fet que ells hagin pogut guanyar dos cops el PSG, mentre que el Barça, un equip, a priori, superior, va perdre de forma estrepitosa al Camp Nou. “Si necessiteu un consell, envieu-nos un missatge”, han dedicat al club català.



Més notícies
Jordi Alba, amb Munir i Aleix Vidal | Europa Press
El Sevilla se’n riu del Barça a Twitter i paga les conseqüències
Notícia: El Sevilla se’n riu del Barça a Twitter i paga les conseqüències
Comparteix
La piulada del club andalús s'ha fet viral
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
El PSG ja fa plans per si Mbappé marxa
Notícia: El PSG ja fa plans per si Mbappé marxa
Comparteix
El club parisenc ja ha triat substitut, en cas que el francès marxi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa