Món Esport
El Sevilla se’n riu del Barça a Twitter i paga les conseqüències
  • CA

L’anada dels vuitens de final de la Champions no ha estat gens favorable, de moment, per als equips de la Lliga Santander. A part de la duríssima derrota del Barça contra el PSG al Camp Nou, el Sevilla també ha perdut al Sánchez Pizjuán. Els andalusos han començat guanyat davant el Borussia Dortmund, però un Haaland immens ha acabat amb ells. El resultat final ha estat de 2-3 gràcies a un gol de De Jong als minuts finals.

Tanmateix, els andalusos han estat virals no només pel partit. Just abans del duel, el club ha publicat un mem a les xarxes socials on es podia veure Mbappé al Camp Nou marxant amb velocitat de Gerard Piqué. La imatge volia representar que els sevillistes no eren a l’Europa League, sinó als vuitens de final de la Champions, segons els textos utilitzats.

Aquesta broma no ha agradat gens als barcelonistes, que han considerat que es tractava d’una burla, sobretot per haver-se fet poques hores després d’una derrota tan difícil de gestionar al Camp Nou. Però, qui riu últim riu millor, perquè poca estona després, quan s’ha certficat la victòria del Borussia Dortmund al Sánchez Pizjuán, la mateixa publicació s’ha omplert de fotografies de Haaland.



Més notícies
Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Haaland, històric; el Liverpool desperta; i el Porto sorprèn
Notícia: Haaland, històric; el Liverpool desperta; i el Porto sorprèn
Comparteix
El resum de la primera jornada de l'anada dels vuitens de final de la Champions
Mbappé celebra un gol al Camp Nou | PSG
Un dels errors més grans de la història del Barça
Notícia: Un dels errors més grans de la història del Barça
Comparteix
El fill de Minguella ha revelat que la directiva de Bartomeu va preferir Dembélé a Mbappé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa