Messi ja hauria decidit renovar amb el Barça, segons beIN SPORTS

És la mateixa televisió que va avançar l'adéu de Neymar

El capità del Barça Leo Messi ja hauria pres la decisió de renovar amb el Futbol Club Barcelona, segons informa beIN SPORTS. No ha transcendit cap altre detall sobre aquesta notícia, però aquesta cadena de televisió, que ja va avançar l’adéu de Neymar del club blaugrana, assegura, des de la seva corresponsalia a Barcelona, que Messi continuarà sent culer.

Cal recordar que l’argentí acaba contracte amb el Barça el 30 de juny. En cas de quedar lliure, PSG i Manchester City han sonat com a principals candidats per fitxar-lo. Tanmateix, totes les informacions es mouen més en direcció a la renovació que no al seu adéu i aquesta darrera de beIN SPORTS podria ser gairebé definitiva.

L’entorn del jugador ho nega

Com acostuma a passar en aquests casos, l’entorn del futbolista ha fet saber a diversos mitjans que aquestes informacions no són certes. No afirmen tampoc el contrari, senzillament es limiten a dir que encara no hi ha cap decisió presa en ferm. Tanmateix, darrerament també s’ha conegut que des de l’entorn del Kun Agüero creuen segur que Messi renovarà i per això és molt probable que el seu amic també fitxi pel Barça.

Més informació

Comentaris

    Espectador Maig 22, 2021 2:28 pm
    Tot el que es Messi, li deu al Barça.
    Ningú respecta qui no es fa respectar Maig 22, 2021 9:22 pm
    Que aprofiti l'estiu per aprendre català i deixar de ser un inadaptat. És una vergonya que a can Barça que presum de "ser més que un club" hi hagi tants tècnics i jugadors que no parlen la llengua del país.

Nou comentari