Món Esport
Messi trenca un silenci de cinc mesos per no dir res
  • CA

Leo Messi, capità del Futbol Club Barcelona, és una persona que viu molt allunyada dels micròfons, les càmeres i els periodistes quan no es troba sobre el terreny de joc. Les seves entrevistes es poden comptar, gairebé amb els dits de les mans. És per això que quan n’ofereix una, paga la pena estar molt atents a tot allò que dirà. Sobretot ara, el moment crucial en el qual es decidirà el seu futur i se sabrà si renova amb el Barça o si diu adéu al club de la seva vida.

És per això que l’entrevista que ha ofert al diari argentí Olé ha generat moltíssimes expectatives. No en donava cap des que va parlar amb Jordi Évole a la Sexta el mes de desembre. En aquella ocasió va dir que decidiria el seu futur quan arribés el final de temporada, però ara, amb el mitjà del seu país, no ha donat cap detall. De fet, l’entrevista ha girat al voltant de la vida de Messi i gairebé no ha tractat cap tema d’actualitat.

Una de les declaracions rescatables de tot allò que ha dit l’argentí ha fet referència al darrer títol que ha aixecat amb la samarreta del Barça i el braçalet de capità al braç: la Copa. “La darrera Copa va ser especial perquè estàvem en un moment complicat. No ho estàvem passant bé pel que fa a títols des de feia dos anys”. Cal recordar que en aquella ocasió va parlar breument amb els mitjans de comunicació del club per expressar la seva emoció a l’hora d’aixecar una Copa “amb el club de la meva vida”.

Leo Messi aixeca la Copa | FC Barcelona
Leo Messi aixeca la Copa | FC Barcelona

També ha parlat de la situació actual de l’equip. No ha fet cap referència a Ronald Koeman, però sí que ha donat el seu punt de vista del vestidor. “Hi ha molta gent nova i jove. La Copa a ser un punt d’inflexió important”, ha relatat. En aquest sentit, es pot intuir que es troba a gust amb els seus companys i que aquest podria ser un factor a tenir en compte per tal que acabi renovant.

Finalment, ha tornat a deixar entreveure que el més important per a ell, a l’hora de prendre una decisió, serà el projecte esportiu. La seva ambició per guanyar títols gairebé s’ha accentuat més, ara que fa temps que hi ha una certa sequera a can Barça. “Sempre que competeixo ho faig per guanyar i assolir tots els objectius i tots els títols”, ha confessat. Per tant, queda clar que si Joan Laporta i la nova junta directiva no el poden envoltar d’un projecte guanyador, Messi acabarà marxant.



Més notícies
Leo Messi en un partit amb el Barça | Europa Press
La temporada acaba per a Messi
Notícia: La temporada acaba per a Messi
Comparteix
Koeman ha accedit a donar-li uns dies de descans abans de la Copa Amèrica
Todibo, amb el Niça | Europa Press
Els dos clubs europeus que estan a punt de fer un gran favor al Barça
Notícia: Els dos clubs europeus que estan a punt de fer un gran favor al Barça
Comparteix
El Niça i l'Everton estan disposats a passar per caixa per jugadors que no compten per al club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa