Messi ja és a Barcelona i la seva renovació podria anunciar-se avui

El Barça vol fer oficial l'acord com abans millor

Leo Messi ja ha arribat a Barcelona després de posar punt final a les seves vacances. Per tant, el davanter podria signar avui mateix el seu nou contracte amb el Barça. L’argentí s’incorporaria a la pretemporada quan la resta de jugadors del primer equip tornin d’Àustria, on l’equip de Ronald Koeman va perdre davant el Salzburg.

El club blaugrana té la intenció d’anunciar la renovació del davanter com abans millor. De fet, la directiva culer vol que la publicació de l’acord arribi abans d’aquest diumenge, quan es juga el Trofeu Joan Gamper. Abans de la disputa d’aquest torneig, el capità del Barça ofereix el tradicional discurs previ a l’inici de la temporada i el club vol que sigui Messi qui el dugui a terme.

El Barça podrà escometre la renovació de l’argentí sense necessitat de rebaixar la massa salarial. L’acord que ha signat la Lliga amb el fons d’inversió CVC permetrà que el club blaugrana rebi més de 260 milions d’euros. El club blaugrana pot destinar el 15% d’aquest pressupost a reforçar la plantilla. Aquest fet ha suposat un baló d’oxigen per la directiva culer, que tindrà menys obstacles dels previstos per renovar a Messi.

Més informació

Nou comentari