La presència de Leo Messi és la principal novetat en la convocatòria del Barça per visitar el Rayo Vallecano en el partit corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei. Després de complir els dos enfrontaments de sanció per la seva expulsió a la final de la Supercopa d’Espanya, el capità podrà ajudar l’equip blaugrana a classificar-se per als quarts de final de la competició del KO.

D’altra banda, i encara que ha completat l’última sessió d’entrenament amb el grup, Sergi Roberto encara no ha rebut l’alta mèdica de la ruptura al recte femoral de la cuixa dreta que es va fer fa dos mesos al Wanda Metropolitano. Sergiño Dest, amb molèsties musculars a la cuixa dreta, Piqué, Coutinho i Ansu Fati són baixa per lesió, mentre que Matheus ha estat descartat per decisió tècnica.

Ilaix, Mingueza i Arnau Tenas són els únics futbolistes amb fitxa del filial que han entrat en la convocatòria i que, per tant, podran tenir minuts amb el primer equip en funció de la voluntat i les necessitats de Ronald Koeman.

La convocatòria del Barça per visitar el Rayo Vallecano

Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umititi, Junior, Ilaix, O. Mingueza i Arnau Tenas.



Més notícies
Trincao, durant un partit del Barça | Europa Press
Rayo Vallecano-Barça: horari i TV
Notícia: Rayo Vallecano-Barça: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà seguir el partit entre el conjunt madrileny i el blaugrana, corresponent als vuitens de final de la Copa del Rei
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “La Copa és el camí més curt per guanyar un títol”
Notícia: Koeman: “La Copa és el camí més curt per guanyar un títol”
Comparteix
L’entrenador del Barça deixa clar que posarà “un equip fort” per eliminar el Rayo Vallecano

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa