Memphis i Griezmann lideren una convincent victòria del Barça (0-3)

El Barça continua comptant tots els seus partits per victòries durant la pretemporada. Els blaugranes han superat l’Stuttgart per 0 a 3 en un duel que han resolt a la primera part. Griezmann i Depay han liderat l’atac català, que ha deixat molt bones sensacions.

Ronald Koeman ha optat per vuit jugadors del primer equip a l’alineació, una xifra superior a la dels dos partits anteriors. Gavi Páez, Nico González i Demir han estat els tres jugadors del Barça B que han format part de l’onze inicial culer.

Els blaugranes han ofert una bona imatge i han dominat el partit des del principi. Memphis s’ha mostrat incisiu i vertical en atac en tot moment. De fet, l’holandès tan sols ha trigat vint minuts a obrir el marcador d’una forma magistral després de rebre una passada en profunditat perfecta de De Jong. El davanter ha controlat dins l’àrea, s’ha desfet del seu defensor amb un barret i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una fuetada.

El conjunt blaugrana ha continuat mostrant-se ambiciós i buscant la porteria rival després d’avançar-se a l’electrònic. Abans del descans, els culers han fet el segon gol per mitjà d’una gran jugada col·lectiva. Memphis ha servit la pilota d’esperò a Griezmann. El francès s’ha endinsat a l’àrea per la línia de fons i ha fet la passada de la mort a Demir. L’austríac ha fet el seu primer gol amb la samarreta del Barça.

La segona meitat ha començat amb un petit ensurt pels catalans. Lenglet ha hagut d’abandonar el terreny de joc amb molèsties al genoll i ha hagut de ser reemplaçat per Araujo. L’Stuttgart ha gaudit d’una molt bona oportunitat per retallar distàncies al minut 60. Klimowicz ha provat un xut des de la frontal que ha marxat molt a prop del pal de la porteria de Neto.

Al tram final de partit, una de les notícies ha estat l’estrena a la pretemporada Jordi Alba i Busquets, que s’han incorporat més tard que la resta de l’equip als entrenaments perquè van disputar l’Eurocopa. El Barça ha culminat la festa al minut 74 després de la segona assistència de Griezmann. El francès ha vist a la perfecció una desmarcada de Riqui Puig i ha servit la pilota al jugador català, que ha fet el tercer gol amb un xut ras. Rei Manaj ha estat a punt de fer el quart als darrers minuts de partit assistit per Pjanic, però Bredlow ha refusat el seu xut amb les cames.