La Confederació Mundial de Penyes respon durament a Laporta

La Confederació assegura que no s'ha sentit respectada per la directiva blaugrana

La Confederació Mundial de Penyes del Barça ha respost davant la decisió de Joan Laporta de trencar la seva vinculació amb aquesta entitat a través d’un comunicat. L’organisme assegura sentir “sorpresa i malestar” amb aquesta decisió.

D’altra banda, l’escrit que signa la Confederació “lamenta que la Junta Directiva del FC Barcelona hagi menyspreat els òrgans del moviment“. A més, explica que “tampoc s’ha donat resposta a la predisposició a establir conversacions per assolir nous acords”. La Confederació Mundial de Penyes afirma que “es convocarà l’òrgan executiu i el Consell de Penyes per valorar aquests esdeveniments i acordar les decisions que s’estimin oportunes pel bé del moviment de les penyes”.

El club blaugrana va explicar la seva decisió de trencar la vinculació amb la Confederació Mundial de Penyes a través d’un comunicat on al·lega raons econòmiques, estructurals i organitzatives. A més, l’escrit signat pel club assegura que la relació amb les penyes se seguirà gestionant des de l’Àrea Social del FC Barcelona.

Més informació

Nou comentari