El davanter neerlandès Memphis Depay es podria considerar el fitxatge més mediàtic de l’estiu del Futbol Club Barcelona si es tenen en compte les complicacions que ha tingut el Kun Agüero, que ara mateix el deixen fora de l’equació. Demanat amb insistència per Ronald Koeman des que va arribar a la banqueta del Camp Nou, el lleó dels Països Baixos va arribar finalment al Barça de forma gratuïta i després d’haver signat una bona etapa a l’Olympique de Lió.

Els primers partits de Memphis com a blaugrana van ser molt il·lusionants. Abans de la primera aturada de seleccions, el davanter culer va signar grans actuacions contra la Reial Societat, l’Athletic i el Getafe, partits en els quals va marcar dos gols i va repartir una assistència. Tanmateix, i tot i que amb la selecció neerlandesa ha continuat a un gran nivell, el seu rendiment al Barça ha baixat de forma progressiva i només ha pogut marcar, pràcticament, de penal. De fet, després dels tres primers partits només ha marcat quatre cinc gols, tres dels quals han estat des dels onze metres i, a més a més, va fallar la pena màxima contra el Rayo Vallecano que va condemnar Koeman.

Aquell futbolista atrevit que es va poder veure a les primeres jornades, que ho intentava tot i a qui li sortien moltes d’aquestes coses que provava, ha anat desapareixent de forma preocupant. Malgrat que la seva qualitat el permet comptar amb bones ocasions, la presa de decisions als metres finals el condemna, tant ell com l’equip, i així ho ha destacat el tècnic egarenc Xavi Hernández en roda de premsa: “Ha de xutar més, ho ha d’intentar més”. Cal tenir en compte que Memphis era un dels protegits de Koeman, però amb el nou entrenador, no té el lloc assegurat ni de bon tros i haurà de treballar molt més.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi, molt satisfet amb l’equip: “Només estic descontent pel resultat”
Notícia: Xavi, molt satisfet amb l’equip: “Només estic descontent pel resultat”
Comparteix
El tècnic egarenc diu que, després del partit contra el Benfica, "hem de demostrar que podem guanyar a Munic"
Frenkie de Jong, durant el partit contra el Benfica | FC Barcelona
El Barça no passa de l’empat i necessita un miracle per ser a vuitens (0-0)
Notícia: El Barça no passa de l’empat i necessita un miracle per ser a vuitens (0-0)
Comparteix
Els de Xavi han fet un bon partit en línies generals, però han estat molt castigats per la falta de gol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa