Món Esport
Dos jugadors del Barça podrien marxar a un gran club europeu

La direcció esportiva del Barça ja està treballant per definir la plantilla del primer equip masculí de cara a la temporada vinent. Aquest fet suposa que els despatxos blaugranes estiguin escoltant ofertes per aquells jugadors que tenen possibilitats de sortir del conjunt de Xavi Hernández. Un dels clubs més interessats a pescar al FC Barcelona és l’Inter de Milà, que estaria interessat a incorporar Memphis Depay i Miralem Pjanic de cara al pròxim estiu segons el diari Sport. Aquest mateix mitjà afirma que ambdós futbolistes són del gust del tècnic del conjunt transalpí, Simone Inzaghi.

Memphis, amb molts números de marxar

En primer lloc, Memphis Depay és un dels principals candidats a abandonar el Barça al pròxim estiu. El davanter holandès ha perdut molt protagonisme des de l’arribada al club blaugrana de Pierre-Emerick Aubameyang. El bon rendiment del jugador africà, que suma vuit gols en poc més de dos mesos, i les dues lesions que ha patit Memphis Depay des de desembre han provocat que el neerlandès tan sols hagi estat titular en un partit durant tot el que portem de 2022. A més, la directiva del FC Barcelona veuria amb molt bons ulls la marxa d’aquest futbolista perquè l’atacant va arribar gratis a la Ciutat Comtal el passat estiu i, per tant, ingressar uns milions pel traspàs d’aquest jugador suposaria una operació rodona pel Barça. L’Sport assegura que l’Inter coneix aquesta situació i voldria aprofitar-la per endur-se un davanter que és garantia de gols, ja que ha superat les deu dianes durant les últimes cinc temporades.

Pjanic no seguirà al Besiktas i buscarà nou destí

El cas de Miralem Pjanic és ben diferent. Aquest futbolista està cedit al Besiktas des de l’any passat perquè l’exentrenador culer, Ronald Koeman, no comptava amb ell i va decidir deixar-lo sortir al mes de setembre. Durant els últims dies, el director esportiu del club turc ha afirmat que el seu equip no té cap intenció d’adquirir en propietat aquest migcampista i, per tant, tornarà al Barça quan acabi la seva cessió al conjunt otomà. El Besiktas hauria renunciat a pagar el traspàs de Pjanic per dos motius. Primer, perquè ha tingut alguns problemes físics recentment que l’han obligat a perdre’s dos mesos de competició. A més, el rendiment d’aquest futbolista tampoc ha acabat de ser el que esperava el seu actual club. El bosnià va repartir quatre assistències durant les seves primeres setmanes a Turquía, però no ha tornat a servir cap gol i tampoc ha marcat. Per tant, l’equip d’Estambul deixarà que Pjanic torni al Barça un cop finalitzi la seva cessió. Segons l’Sport, el club blaugrana no està gaire interessat a comptar amb aquest futbolista de cara al curs vinent i, per tant, podria facilitar-li la sortida. L’Inter també estaria seguint molt a prop la situació d’aquest migcampista perquè sap que la millor versió d’aquest jugador va arribar quan jugava a Itàlia amb la Juventus, on va fer 22 gols i 37 assistències en quatre temporades.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Cop duríssim per al City de Guardiola abans de rebre el Madrid
Notícia: Cop duríssim per al City de Guardiola abans de rebre el Madrid
Comparteix
L'equip skyblue ha quedat eliminat de l'FA Cup després de pedre per 2-3 contra el Liverpool
Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid | Reial Madrid CF
Ancelotti respon Xavi i explica què significa jugar bé
Notícia: Ancelotti respon Xavi i explica què significa jugar bé
Comparteix
El tècnic madridista considera que un bon futbol requereix dominar l'atac i la defensa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa