Món Esport
El Barça, interessat en dues estrelles emergents d’Europa
agraph -->

El Futbol Club Barcelona està treballant de valent per confeccionar el millor equip possible de cara a la temporada vinent. La secretaria tècnica pretén atorgar a l’entrenador, Xavi Hernández, una plantilla perfeccionada. L’actual ja és bona, en tant que ha estat capaç de golejar a equips d’entitat com el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid o el Nàpols, i de retallar molts punts en el seu utòpic objectiu de guanyar la Lliga. Però saben que per competir en la UEFA Champions League amb garanties fa falta més. En aquest sentit, els dirigents blaugranes estarien interessats, segons informacions del portal especialitzat en fitxatges Footmercato, en dos grans jugadors del continent: Mason Mount, del Chelsea, i Christopher Nkunku, del Red Bull Leipzig.

Mason Mount, consolidat en el Chelsea campió i l’Anglaterra subcampiona d’Europa

El primer, Mount, és un migcampista ofensiu molt polivalent. Pot actuar com a interior, però també com a mitjapunta i fins i tot com a extrem, en totes dues bandes. Amb només 23 anys, ja és campió d’Europa. La temporada passada va guiar els blues al triomf continental. De fet, seva va ser l’assistència a Kai Havertz en l’únic gol de la final entre el club londinenc i el Manchester City de Pep Guardiola. Ara, però, el Chelsea travessa un moment molt delicat en termes administratius, i això ho podria aprofitar l’entitat catalana, en auge i molt centrada a reclutar joves talents com l’anglès. Aquesta temporada, Mount, en 43 partits, ha fet 8 gols i ha repartit 11 assistències.

Mason Mount, jugador del Chelsea | Europa Press

Nascut a la ciutat anglesa meridional de Porstmouth, ja s’ha consolidat a la seva selecció nacional. Tant és així, que en la passada Eurocopa, la de l’any 2021, ho va jugar tot, i com a titular, excepte els vuitens de final contra Alemanya. Va ser un home important per al seleccionador, Gareth Southgate, i per a la consecució del subcampionat.

Christopher Nkunku, de sortir per la porta del darrere del PSG a brillar al Leipzig

El segon jugador, Nkunku, és un davanter també molt polivalent. Pot exercir com a nou pur, però també com a extrem dret. Seria una bona alternativa per a Ousmane Dembélé i Pierre-Emerick Aubameyang. Podria augmentar la competitivitat de la plantilla. Ja internacional amb la seva selecció, la francesa, i amb només 24 anys, Nkunku és l’estrella del Leipzig. Aquest curs, en 40 partits, acumula les brutals xifres de 27 gols i 12 assistències. Va sortir per la porta del darrere del PSG, l’any 2019, després de formar-se en les seves categories inferiors, i ara sembla que el conjunt alemany se li queda petit.

Christopher Nkunku, jugador de l’RB Leipzig | Europa Press


Més notícies
Dembélé i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Laporta es mulla sobre la possible renovació de Dembélé
Notícia: Laporta es mulla sobre la possible renovació de Dembélé
Comparteix
El president del Barça ha expressat el seu desig que el davanter francès es quedi al club
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Surt a la llum l’oferta amb la qual el PSG està seduint Mbappé
Notícia: Surt a la llum l’oferta amb la qual el PSG està seduint Mbappé
Comparteix
El club francès hauria ofert fins a 150 milions d'euros a la seva estrella per a dues temporades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa