Món Esport
Lluís Cortés trenca el silenci i explica per què va marxar del Barça
  • CA

Lluís Cortés ha començat a exercir com a nou tècnic de la selecció ucraïnesa femenina de futbol. El tècnic lleidatà va deixar el primer equip femení del Futbol Club Barcelona un cop va finalitzar la temporada passada, després de fer història i guanyar el triplet. Després del darrer partit de Lliga, que a la vegada era l’últim duel del curs, Cortés va agafar tothom a contrapeu quan va comunicar que abandonava el conjunt blaugrana. Des d’aleshores ha restat en silenci i els motius del seu adeu han estat un misteri, però ara que s’ha posat al capdavant de la selecció ucraïnesa, ha decidit parlar.

Ha ofert una entrevista a Mundo Deportivo, on les declaracions més interessants són aquelles que estan relacionades amb la seva marxa del Barça. Això és el que ha respost quan se li ha preguntat al respecte: “Va ser una decisió meva i no va ser fàcil. Ho vaig voler deixar quan era a dalt de tot. Cada vegada estava més cansat i desgastat i veia molt complicat tornar a començar una pretemporada. Vaig decidir passar pàgina. Entenc que costi d’entendre, però era el més adequat per a mi i crec que per a tothom”.

Ara bé, durant tot aquest temps en el qual no hi ha hagut explicacions, han sortit algunes informacions apuntant a problemes amb el vestidor i fins i tot a una mena de motí de les capitanes contra el tècnic per motius de la seva forma d’entrenar o fins i tot personals. Cortés ha negat que aquest fos el motiu de la seva marxa, tot i que no ha desmentit que hi hagués reunions en les quals es pogués demanar que no continués: “Sempre hi ha reunions al final de temporada i és normal que algunes jugadores no estiguin contentes amb l’entrenador. Aquest cop, però, es va sobredimensionar, ja que es va lligar amb la meva sortida i això no és així”.

En l’entrevista se li ha arribat a preguntar si el motiu real de la seva marxa va ser “traspassar línies amb alguna jugadora”, cosa que Cortés ha negat rotundament: “No, vaig marxar amb la consciència ben tranquil·la”. Ha explicat que, malgrat que moltes futbolistes no es van acomiadar públicament, sí que ho van fer “en privat”, i ha justificat el fet que no hagi parlat fins ara per “la pressió mediàtica” a la qual estava sotmès, que també, diu, va ser un dels motius del seu adeu.



Més notícies
Lluís Cortés, entrenador del Barça | Europa Press
Lluís Cortés dirigirà la selecció ucraïnesa
Notícia: Lluís Cortés dirigirà la selecció ucraïnesa
Comparteix
El tècnic català ha trobat un nou equip després d'abandonar el Barça
Lieke Martens, durant un partit de Champions | Europa Press
Lieke Martens, escollida millor jugadora d’Europa
Notícia: Lieke Martens, escollida millor jugadora d’Europa
Comparteix
La revista Tuttosport ha reconegut el triplet del Barça de la temporada passada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: bona sort a novembre 24, 2021 | 14:39
    bona sort novembre 24, 2021 | 14:39
    el més sorprenent del cas, és que amb tota la pluja de premis, ni jugadores, ni el barça, l'hagin elogiat bona sort en la teva nova aventura, moltes gràcies per la bona feina i moltes felicitats pels títols aconseguits
  2. Icona del comentari de: Anton a novembre 24, 2021 | 18:43
    Anton novembre 24, 2021 | 18:43
    Brsvo ets un senyor
  3. Icona del comentari de: teix a novembre 24, 2021 | 19:18
    teix novembre 24, 2021 | 19:18
    Massa misteri
  4. Icona del comentari de: rd a novembre 25, 2021 | 09:04
    rd novembre 25, 2021 | 09:04
    no m´ho crec, les jugadores el van fer fora després que els hi fes guanyar tot, hi veig divisme i mala intenció de les jugadores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa