Malgrat que la investigació del BarçaGate -o BartoGate– encara es troba sota secret de sumari, com a mínim fins al dia 10 de març, ja comencen a transcendir algunes informacions i filtracions relacionades amb les causes per les quals Josep Maria Bartomeu i part del seu equip van ser detinguts. Una de les més rellevants és una llista negra de persones “contràries” a la junta directiva de l’expresident del Barça que ha fet pública El Periódico.

Destaquen els noms de diversos periodistes en aquesta llista. Hi apareixen Jordi Costa, de Catalunya Ràdio, Antoni Bassas, del diari Ara i a la candidatura de Víctor Font a la presidència del Barça, Gerard Romero, de RAC1, Oriol Domènech i Xavi Torres, de TV3, i Frederic Porta, periodista tarragoní. D’ells es diu que són “periodistes antibartomeu” i que se’ls ha de “desacreditar”. A Jordi Costa també se’l critica per “indepe”.

També apareixen altres figures relacionades amb el club que no són periodistes. És el cas de Jaume Roures, propietari de Mediapro, Albert Roura, exdirector de comunicació del Barça, Josep Maria Minguella, representant de futbolistes, i els mateixos Víctor Font i Joan Laporta. De l’entorn d’aquest darrer també hi apareixen els noms d’Elena Fort i Xavier Sala-i-Martin. Les paraules sobre Roures són especialment fortes: “S’ha de dir que és part de les màfies del club”.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, en arxiu | Europa Press
‘BarçaGate’ o ‘BartoGate’?
Notícia: ‘BarçaGate’ o ‘BartoGate’?
Comparteix
Responem tres preguntes: què ha passat, per què ha passat i quin impacte tindrà
Guardiola, entrenador del Manchester City | EFE
La reacció de Guardiola a l’escàndol del BarçaGate
Notícia: La reacció de Guardiola a l’escàndol del BarçaGate
Comparteix
El tècnic de Santpedor també parla de les eleccions a la presidència del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa