Món Esport
Lliçó magistral d’autocrítica de Sarunas Jasikevicius
  • CA

La segona derrota del Barça contra el Zenit de Sant Petersburg per 74 a 61 en el quart partit dels play-offs de l’Eurolliga ha fet evident la resignació de Sarunas Jasikevicius. El tècnic blaugrana, en la roda de premsa posterior al partit, ha entonat el mea culpa: “Com a entrenador, probablement no estic fent bé la meva feina”.

A més a més, l’entrenador del Barça no s’ha contingut amb l’autocrítica: “No aconsegueixo que els jugadors creguin en mi”, ha afegit Jasikevicius. Precisament, sobre els jugadors, l’anàlisi ha estat negatiu en tots els aspectes. Segons el tècnic lituà a l’equip català li falten “punts sota la cistella”, i a més “tampoc s’està llegint bé l’estratègia defensiva”.

Qui també ha parlat després del partit ha estat Àlex Abrines. El mallorquí ha assumit que l’equip no ha estat encertat. Així i tot, l’aler blaugrana es mostra confiat en el fet que l’equip podrà tancar el pas a la Final Four el pròxim dimarts al Palau Blaugrana, quan el Barça s’ho jugarà tot a cara o creu en un cinquè partit que es preveu infernal.



Més notícies
Laporta i Koeman | FC Barcelona
Laporta intervé: baixa al vestidor per parlar amb els jugadors
Notícia: Laporta intervé: baixa al vestidor per parlar amb els jugadors
Comparteix
El president ha animat a la plantilla després de la dura ensopegada al Camp Nou
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
Neymar, disposat a tot per tornar al Barça
Notícia: Neymar, disposat a tot per tornar al Barça
Comparteix
El brasiler és l'objectiu principal del Barça per al pròxim mercat de fitxatges

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa