La clàusula de Laporta: el Barça només entrarà a la Superlliga si ho decideixen els socis

La participació del club blaugrana s'hauria de votar en assemblea, segons TV3

Joan Laporta hauria signat una clàusula en el document fundador de la Superlliga en la qual hauria demanat que la participació del club blaugrana depengués de l’aprovació dels socis en assemblea, segons ha explicat TV3. D’aquesta manera, fins que això no es voti, el Barça no serà equip d’aquesta nova competició. Així doncs, el nou president culer hauria intentat mantenir la integritat del club a l’hora de fer-lo entrar a aquest torneig.

Aquesta informació apareix en un moment d’autèntic terratrèmol pel que fa a aquest nou projecte, liderat per Florentino Pérez, president del Reial Madrid i de la Superlliga, i Andrea Agnelli, màxim dirigent de la Juventus. Els sis clubs anglesos fundadors, el big six, estarien a punt d’abandonar la competició en bloc, també segons TV3.

La pressió dels aficionats, les amenaces de la FIFA i la UEFA, la desaprovació dels jugadors i tècnics i la mala rebuda general estaria fent fer marxa enrere a moltes de les entitats. D’aquesta manera, només 48 hores més tard del seu anunci, la Superlliga acabaria caient desmuntada pels seus propis fundadors.

Més informació

Nou comentari