Món Esport
L’estratègia del Barça per entorpir el fitxatge d’Mbappé pel Madrid
  • CA
agraph -->

El Futbol Club Barcelona hauria traçat una estratègia per complicar l’arribada del davanter francès Kylian Mbappé al Reial Madrid, segons ha revelat el diari As. Mbappé, que finalitza contracte aquesta temporada amb el París Saint-Germain (PSG), podrà marxar al club que vulgui de forma gratuïta a partir de l’estiu vinent, si és que els propietaris qatarians de l’entitat gal·la no aconsegueixen que renovi. Amb converses amb el Madrid i el president Florentino Pérez des de ja fa temps i amb la possibilitat real que hi anés ja l’estiu passat, Mbappé se situa clarament a l’òrbita de la capital estatal.

Tanmateix, i sempre segons l’As, el Barça no vol que el seu etern rival fitxi un dels millors jugadors del món sense cap impediment i hauria definit el següent pla per entorpir aquesta transacció. La intenció del club blaugrana seria fer una oferta molt suculenta a Mbappé perquè es plantegi canviar Barcelona per Madrid. Aquesta, concretament, inclouria una prima de fitxatge de noranta milions d’euros, els quals arribarien directament al davanter francès pel simple fet d’incorporar-se al Barça. L’entitat culer calcula que els blancs es plantegen arribar a uns cinquanta milions, per tant, aquesta seria una bona opció per convèncer Mbappé.

Ara bé, cal tenir en compte que la situació econòmica i financera del club barceloní és molt delicada i realitzar una operació d’aquestes característiques no seria gens senzill. Abans s’hauria de rebaixar la massa salarial de forma significativa o s’haurien d’alliberar jugadors i aconseguir bones vendes. És per això que aquest moviment del club blaugrana, sempre segons el diari As, també s’ha llegit en clau d’estratègia per, simplement, complicar més les coses al Madrid i obligar-los a pagar més diners per Mbappé. De fet, aquesta idea ja la va plantejar l’expresident Joan Gaspart ara fa uns dies, insinuant que durant la seva època al club s’operava d’aquesta forma.



Més notícies
El Camp Nou, abans del clàssic del 2020 | Europa Press
El Barça revela el mosaic del clàssic
Notícia: El Barça revela el mosaic del clàssic
Comparteix
El Camp Nou tornarà a vestir-se de gala com feia temps que no passava
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Ansu Fati: “Encara no he fet res, tinc molt marge de millora”
Notícia: Ansu Fati: “Encara no he fet res, tinc molt marge de millora”
Comparteix
El jove davanter guineà ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa de la seva renovació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa