Món Esport
El Kun Agüero passa revisió mèdica a Barcelona
  • CA

Com va anunciar Joan Laporta en la roda de premsa del divendres passat, el Barça començarà a anunciar les primeres incorporacions al primer equip de futbol masculí durant aquesta setmana. Un cop la Champions League ja ha acabat i, per tant, també ho ha fet tota la temporada de clubs, l’entitat blaugrana encara uns dies importants pel que fa a la confecció de la plantilla de cara al curs vinent.

A l’espera que es faci oficial el fitxatge d’Eric Garcia, el qual ell mateix ja va avançar aquest cap de setmana, sembla que el segon de la llista també podria ser un futbolista del Manchester City, concretament el Kun Agüero. El davanter argentí, que fa temps que està relacionat amb el Barça i que també arribaria de forma gratuïta, ha estat caçat a Barcelona, passant una revisió mèdica amb el doctor Ramon Cugat, especialista en genolls i metge de confiança del club. Agüero ha estat gran part de la temporada lesionat i el Barça vol assegurar-se que tot plegat funciona correctament abans de signar el contracte.

El Kun Agüero té 32 anys i ha estat un dels millors davanters del futbol mundial de la darrera dècada. Es tracta d’un fitxatge molt interessant, sobretot perquè ve gratuïtament, però és una arma de doble tall. Si funciona i encara té olfacte golejador, serà una gran oportunitat de mercat. D’altra banda, si continua lesionant-se i va abaixant el seu rendiment, haurà estat una pèrdua de temps.



Més notícies
Un aficionat del Sabadell lamenta el descens | CE Sabadell
Retrets entre aficionats del Sabadell i l’Espanyol: “No teniu vergonya, quina poca germanor”
Notícia: Retrets entre aficionats del Sabadell i l’Espanyol: “No teniu vergonya, quina poca germanor”
Comparteix
També hi ha hagut pericos que s'han disculpat amb els seguidors arlequinats
Zidane i Florentino, en arxiu | Real Madrid CF
Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat
Notícia: Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat
Comparteix
"Me'n vaig perquè el club no em dona la confiança que necessito", explica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa